Hopp til hovedinnhold

Kjøp festivalpass til Kapittel

Billettsalg Kapittel

Salet av festivalpass til Kapittel 19 går unna, nær halvparten av festivalpassa er allereie solgt! Husk å sikra deg eit pass til årets litterære høgdepunkt på Sølvberget. 

Salet av festivalpass til Kapittel 19 er i gang:

  • Ordinær pris: 1400 kroner
  • Student eller A-fordel (Aftenbladkort): 1050 kroner

Festivalpass kan ein kun kjøpa på nett fram til festivalveka. Då er det og mogeleg å kjøpa billettar og festivalpass i 1. etasje på Sølvberget. Festivalpass kjøpt på nett må ein veksla inn i festivalband i festivalveka på Sølvberget bibliotek og kulturhus. Det er eit avgrensa antall pass for sal. Me minner om at det alltid løner seg å kjøpa festivalpass. Festivalpasset gjev deg tilgang til alle arrangement under Kapittel, så sant ikkje anna er opplyst.

Dei med festivalpass som ønskjer å garantera at dei kjem inn på sine favorittarrangement, kan reservera plass mot eit billettgebyr (som regel 20,-). Du treng ikkje å reservera, men det kan bli fulle hus på somme arrangement.
NB! Festivalpass og billettar vert ikkje refundert, med mindre arrangementa blir avlyst. Ved kjøp av festivalpass med studentrabatt eller Aftenbladkort, må du ta med gyldig studiekort/Aftenbladkort i skranken.

Fant du det du lette etter

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Takk for tilbakemeldingen!

Vi svarer ikke på henvendelser her, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre!

Google+