Hopp til hovedinnhold

Kjøp Kapittelkopp og festivalpass

Kjøp Kapittelkopp og festivalpass

Lars Saabye Christensen, Erika Fatland og Vigdis Hjorth er blant gjestene som allerede er bekreftet til Kapittel 20. Nå kan du kjøpe Kapittelkopp med kafferabatt og Earlybird-festivalpass. Tilbudet varer til 1. juni.

Kaffekopp med kulturopplevelser

Kjenner du noen som liker kaffe og litteratur? Da vil de kanskje sette pris på Kapittelkoppen, som gir 10% rabatt på kaffe fra Renaa Xpress under Kapittel 20. Kapittelkoppen er laget av bambusfibre, og har silikonbånd for godt grep og silikonlokk med drikkeåpning. Lett og praktisk å ta med når du er på jobb, på farten - eller på festival! Koppen er bærekraftig, miljøvennlig og biologisk nedbrytbar, og koster bare 100 kroner. Bestilt kopp hentes i skranken i 1. etasje på Sølvberget. 

korrektur_kopp3 (004)

Frem til 1. juni kan du også sikre deg festivalpass til Kapittel 20 til Earlybird-pris for bare 1050 kroner. Perfekt gave til noen du er glad i - eller til deg selv. 

Avtrykk

Kapittel 20 arrangeres fra 16. - 20. september 2020 med temaet Avtrykk. Det betyr at neste års festival vil se på klimaavtrykk, digitale avtrykk og ikke minst historiske og kulturelle avtrykk som har formet oss som samfunn og enkeltmennesker. I 2020 feirer også Kapittel 25 år og Bokmerke 10 år, og det skal selvsagt markeres.  

Her er noen av de bekreftede gjestene hittil: Lars Saabye Christensen, Vigdis Hjorth, Else Kåss Furuseth, Bart van Es, Erika Fatland, Kim Leine, Tiril Broch Aakre, Nazneen Khan-Østrem, Einar Økland, Vibeke Løkkeberg, Aage Storm Borchgrevink, Sigri Sandberg og Benyamin Farnam. 

Bestill kopp og festivalpass her:

Google+