Hopp til hovedinnhold

Teater på Kapittel

Vi er dette auget - gjennom hus og heim. Foto: Ida Grimsgaard.

Hjem har alltid vært et populært tema å utforske i scenekunsten, med Ibsens velkjente dukkehjem som det klassiske eksempelet på hvor kraftfullt det kan virke å belyse hjem fra en teaterscene. På årets Kapittel blir det flere muligheter til gode teateropplevelser, både innendørs og utendørs - og tvers gjennom hus og heim!

Teater på hjemmebesøk

Kompaniet Fauske Reiser byr under Kapittel på en vandreforestilling som går gjennom gater og inn i private hus og leiligheter i Stavanger! Les mer om forestillingen og kjøp billetter.

Teatersalong på Rogaland teater

Teatersalongen tar utgangspunkt i forestillingen Jeg kan være en annen. Forfatter og dramatiker Monica Isakstuen er et symptom på det nye, skandinaviske scenespråket, som etter hvert har beveget seg langt fra Henrik Ibsen.

Torbjørn Berglund Eriksen fremfører "Den burtkomne faderen" på Utstein Kloster

Nylig ga Pelikanen forlag ut lydbok sammen med Torbjørn Berglund Eriksen. Torbjørn Berglund Eriksen  leser og har komponert musikk til Arne Garborgs "Den bortkomne Faderen". På Utstein Kloster presenteres en scenisk fremføring av Arne Garborgs roman Den burtkomne Faderen (1899), av og med skuespilleren. Forestillingen er basert på Sigbjørn Reimes språkmoderniserte versjon av romanen.

Les mer og bestill billetter her:

Google+