Hopp til hovedinnhold

Auður Ava Ólafsdóttir utsetter Kapittelbesøk til 2021

Audur Ava Olafsdottir. Foto Anton Brink

Auður Ava Ólafsdóttir var et av hovednavnene til årets Kapittel, men har valgt å utsette besøket til neste år som følge av COVID 19.

Olafsdottir utsetter til 2021

Vi fikk nettopp beskjed om at den populære islandske forfatteren Auður Ava Ólafsdóttir, som var en av hovedgjestene til årets Kapittel, dessverre har utsatt sitt besøk på festivalen til 2021 grunnet COVID 19. Veldig synd for alle som hadde gledet seg til et møte med vinneren av Nordisk Råds litteraturpris 2018, men fullt forståelig situasjonen tatt i betraktning. Vi jobber med å finne en erstatning for Olafsdottir i årets program, og gleder oss til å ønske henne velkommen til Kapittel og Stavanger neste år.

Usikkerhet rundt utenlandske gjester 

Som følge av den pågående pandemien er det færre utenlandske gjester i årets Kapittelprogram, men foreløpig har ingen andre av de bekreftede utenlandske gjestene kansellert. Det gjelder Sara Omar, Kim Leine, Iben Mondrup og Henrik Øxnevad fra Danmark, Linda Boström Knausgård fra Sverige, Bergsveinn Birgisson fra Island, Bart van Es fra England, Joseph Ponthus fra Frankrike og Khaled Khalifa fra Syria. 

Vi følger utviklingen rundt reiserestriksjoner nøye og vil informere om endringer fortløpende, men enn så lenge håper vi på at situasjonen tillater at vi kan ønske dem alle velkommen til Kapittel og Stavanger i september. 

Google+