Hopp til hovedinnhold

Musikalske opplevelser på Kapittel

Musikalske opplevelser på Kapittel

Låtbingo med Levi Henriksen og Darling West, musikkprat med Janove Ottesen, og konserter med Stein Torleif Bjella og Brillebjørn er blant årets musikalske opplevelser. 

Musikk er den uttrykksformen som setter dypest avtrykk i hjernen, men for mange har også tekst en sentral plass i det musikalske uttrykket. Og i år kan du oppleve flere konserter med lyrikk som omdreiningspunkt: Maj Britt Andersen og Lars Saabye Christensen Ensemble, Gisle Myklebust Quartet med Øyvind Rimbereid og Levi Henriksen som har med seg Henrik Maarud til å akkompagnere sin siste diktsamling.

Men hva er egentlig greia med vinyl? Og hva har pumpeorgelet betydd for tidligere frontfigur i Kaizers Orchestra, nå soloartist, Janove Ottesen? Og er det sånn at ekteparet Kreken fra Darling West hører på andre ting enn americanamusikk når den andre ikke er hjemme? Dette og mer til kan du få svar på når vi inviterer til musikkprat og låtbingo, og ikke minst vil spillemann og hedersmann Stein Torleif Bjella avrunde lørdagens Kapittel på Tou.

Google+