Hopp til hovedinnhold

Her er de første navnene til Kapittel 20

Erika Fatland, Vigdis Hjort og Lars Saabye Christensen er noen av gjestene som er bekreftet til Kapittel 20

Erika Fatland, Vigdis Hjorth og Lars Saabye Christensen er blant gjestene som allerede er bekreftet til Kapittel 20. 

Jubilanter

Årets Kapittel arrangeres etter planen fra 16. - 20. september med temaet Avtrykk, og allerede nå er en rekke spennende navn klare til årets festival. I 2020 feirer vi 100-årsjubileum for både Jens Bjørneboe og Anne-Cath. Vestly, og det skal selvsagt markeres på festivalen. 

I år fyller også Vibeke Løkkeberg 75 år og Einar Økland 80 år, og vi er veldig glade for at de begge har takket ja til å komme til årets Kapittel. Løkkeberg er aktuell med biografien Vibeke Løkkeberg : en kunstnerbiografi av Johanne Kielland Servoll, mens Einar Økland nylig ga ut essaysamlingen Oss imellom?

Sterke norske navn

Ellers er vi stolte over å kunne presentere store og populære forfattere som Lars Saabye Christensen, Vigdis Hjorth og Erika Fatland i årets program, og ikke minst gleder vi oss til to av Norges morsomste damer Else Kåss Furuseth og Benedicte Wessel-Holst skal bokbades om venninneboka Kan alle sjekke kalenderen?.

Andre sterke navn som er klare for Kapittel 20 er Tiril Broch Aakre som er aktuell med den selvbiografiske romanen Mødre og døtre, Nazneen Khan-Østrem som har skrevet om "gangstere, rabbinere, oligarker, rebeller og andre ektefødte barn av det britiske imperiet" i boka London, Aage Storm Borchgrevink som har skrevet om det norske oljeeventyret i boka Giganten og Sigri Sandberg som undersøker avtrykket fra kunstig lys i boka Mørke

Google+