Hopp til hovedinnhold

Gi Kapittel-kopp og festivalpass i julegave

Julegavetips: Kapittelkopp og festivalpass til Kapittel 21 til Earlybird-pris

Kapittel 21 arrangeres fra 22. - 26. september, og fram til jul kan du kjøpe kopp og festivalpass til Earlybird-pris. Perfekt som gave til en du er glad i - eller til deg selv!

Earlybird festivalpass

Neste års Kapittel går av stabelen 22. - 26. september, og fram til jul kan du nå sikre deg et festivalpass til Earlybird-pris. Kapittel er en av Nordens største litteraturfestivaler, og består av fem dager med litteratur, debatt, film og fest på og rundt Sølvberget.

Festivalpass gir gratis adgang til alle Kapittel-arrangementer med ledig plass (billettgebyr kan forekomme på eksterne arenaer), og er en super julegave til alle som er interessert i gode kulturopplevelser.

Kjøp Earlybird festivalpass til Kapittel 21 her

NB! Skulle Kapittel 21 bli avlyst som følge av Covid-19, vil de som har kjøpt festivalpass få pengene refundert.

Kapittel-kopp

Et annet godt julegavetips er Kapittel-koppen, som vi selger for halv pris fram til jul - og som gir 10% rabatt på kaffe hos Renaa Xpress. Koppen er laget av bambusfibre, har silikonbånd for godt grep og silikonlokk med drikkeåpning. Lett og praktisk å ta med når du er på jobb, på farten - eller på festival!

Koppen kjøpes på nett, og hentes i skranken i 1. etasje på Sølvberget mot fremvisning av kvittering. 

Kjøp Kapittel-kopp her

Tema for Kapittel 21 er klart

Programmet til Kapittel 21 bookes hovedsakelig våren 2021, men tema og de første navnene til neste års festival er allerede på plass. Les mer om planene for Kapittel 21 her. 

Google+