Hopp til hovedinnhold

Festivalpass og Kapittelkopp

Kapittel-kopp gir 10% rabatt på kaffe fra Renaa Xpress under hele Kapittel 20

Her kan du kjøpe festivalpass til Kapittel 20, og din egen Kapittelkopp. Perfekt gave til noen du er glad i - eller til deg selv.

Festivalpass 

Årets Kapittel arrangeres fra 16. - 20. september 2020 med temaet Avtrykk, og vil blant annet ta for seg klimaavtrykk, digitale avtrykk og historiske og kulturelle avtrykk. I 2020 feirer også Kapittel 25 år og Bokmerke 10 år. Se oversikt over programmet her: https://www.xn--slvberget-l8a.no/Kapittel/Program-og-billetter/Her-er-hele-programmet-til-Kapittel-20

Informasjon til festivalpasskjøpere vedr COVID-19:

Festivalpass gir gratis adgang til alle arrangementer forutsatt ledig plass, med unntak av enkelte eksterne arrangementer der gebyr kan forekomme. For å sikre rask smittesporing må festivalpassholdere likevel bestille gratisbillett til alt de skal delta på. Kanselleringer og endringer i programmet må påregnes og vil ikke bli kompensert for, men skulle festivalen bli nødt til å avlyse helt vil alle som har kjøpt festivalpass få tilbud om refusjon. Sølvberget følgerHelsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.

Kapittelkopp

I år kan du også kjøpe din egen smittefrie Kapittelkopp, som gir 10% rabatt på kaffe hos Renaa Xpress. Kapittelkoppen er laget av bambusfibre, har silikonbånd for godt grep og silikonlokk med drikkeåpning. Lett og praktisk å ta med når du er på jobb, på farten - eller på festival!

Koppen er bærekraftig, miljøvennlig og biologisk nedbrytbar. Bestill kopp i lenken under, og hent den i skranken i 1. etasje på Sølvberget. 

Bestill kopp og festivalpass her:

Google+