Hopp til hovedinnhold

Endringer for Løkkeberg, Omar og Boström Knausgård

Vibeke Løkkeberg, Sara Omar og Linda Boström Knausgård. Foto: Fagbokforlaget, Aschehoug og Oktober forlag

De nye reiserådene fra UD gjør at Vibeke Løkkeberg og Sara Omar dessverre ikke kan komme til Stavanger, og de vil derfor delta på Kapittel digitalt. Arrangementet med Linda Boström Knausgård i opptak fra Danmark utgår dessverre helt.

Digital deltakelse

De nye reiserådene fra UD fører til endringer i programpostene til Sara Omar og Vibeke Løkkeberg. De kan ikke lenger reise til Stavanger som planlagt, men vil heldigvis delta på Kapittel digitalt. 

Sara Omar vil videointervjues av Brita Strand Rangnes fra UiS lørdag 19. september kl 19, og Strand Rangnes vil være til stede på scenen som planlagt. Vibeke Løkkeberg vil videointervjues av Johanne Kielland Servoll søndag 20. september kl 19, og Kielland Servoll, som er aktuell med biografien Vibeke Løkkeberg. En kunstnerbiografi, vil være til stede på scenen som planlagt.

Avlysning

Denne uken ble det også klart at NORD Nordisk litteraturfestival i Helsingør må avlyses som følge av smittesituasjonen i Danmark. Festivalen skulle gått av stabelen samtidig som Kapittel, og samtalen de skulle arrangere med Linda Boström Knausgård skulle vises i opptak på Kapittel. Ettersom NORD ikke kommer til å finne sted likevel, vil også det digitale arrangementet med Linda Boström Knausgård på Kapittel dessverre utgå. 

Refusjon

Alle som har kjøpt billett til det avlyste arrangementet med Boström Knausgård blir kontaktet direkte, og vil få sin billett refundert automatisk. Endringer i programposter som ikke blir avlyst vil dessverre ikke bli kompensert for.

Google+