Hopp til hovedinnhold

Ekstrakonsert med Bjella

Stein Torleif Bjella spiller i Maskinhallen på TOU lørdag 19. september

"Så fengende har du aldri hørt Bjella før" skriver Dagbladets anmelder om Stein Torleif Bjellas nye album. Nå har du en ekstra sjanse til å oppleve Stein Torleif Bjella på Kapittel.

Hedersmann

Som liveartist har Stein Torleif Bjella plassert seg på øverste hylle, og som visekunstner har han satt et solid fotavtrykk i norsk musikkhistorie, med en formidlingsevne som få, om noen, er i nærheten av her til lands.

Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten «Heidersmenn» i 2009. To år senere innkasserte oppfølgeren «Vonde Visu» Spellemannprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen. «Heim for å døy» avsluttet trilogien i 2013, med førsteplass på VG-lista og Edvardprisen. I 2016 kom «Gode Liv», Bjellas fjerde soloalbum. Samme år ble teaterstykket «Kan nokon gripe inn», basert på Bjellas tekster, satt opp på Det Norske Teateret. I 2018 kom albumet «Jordsjukantologien nr. 1 musikken» i sjangeren spokenwords, basert på diktsamlingen fra 2017.

Nå er Bjella aktuell med det kritikerroste albumet "Øvre-Ål Toneakademi", og "så fengende har du aldri hørt Bjella før" ifølge Dagbladets anmelder. 

Konsert på Kapittel

"Det kan bli tungt når det tvinga seg fram. Det kan bli vondt å bli fri med sang. Her kjem Bjella med komp" heter det i Tvangsgutan kompani. Vi er sikre på at det først og fremst blir en stor opplevelse når Bjella avrunder lørdagens Kapittel i Maskinhallen på Tou. På grunn av COVID-19 blir det Bjella uten komp, men til gjengjeld har vi nå satt opp en ekstrakonsert, slik at flere skal få anledning til å oppleve Bjella på Kapittel.

Konsertene arrangeres i samarbeid med TOU. Dørene åpner kl 18.00/21.00, konsertstart kl 19.00/22.00.

Kjøp billett

Billett kr 395,-/50,- (med festivalpass til Kapittel).

Konsert kl 19.00: UTSOLGT

Konsert kl 22.00: UTSOLGT

Google+