Hopp til hovedinnhold

Kjøp festivalpass til Kapittel

Billettsalg Kapittel

Salget av festivalpass til Kapittel 19 går unna, over halvparten av festivalpassene er allerede solgt! Husk å sikre deg et pass til årets litterære høydepunkt på Sølvberget. 

Festivalpass til Kapittel gir gratis adgang til alle arrangementer* forutsatt ledig plass. Ønsker du å sikre deg plass, kan du kjøpe plassreservasjon med festivalpass for 20 kr i programoversikten her. Du trenger ikke reservere plass, men vi gjør oppmerksom på at enkelte arrangementer kan bli fulle. Det er et avgrenset antall festivalpass for salg, og skal du på flere arrangementer lønner det seg å kjøpe pass.

*med unntak av teaterstykket Ways of seeing, Bibliotekseminaret og skriveworkshopen Å skrive om dans.

Festivalpass kjøpes på nett, og i selve festivaluka kan man også kjøpe billetter og festivalpass i billettskranken i 1. etasje på Sølvberget. Festivalpass kjøpt på nett veksles inn i festivalbånd i billettskranken i festivaluka.

Priser for festivalpass:

  • Ordinær pris: 1400 kroner
  • Student eller A-fordel (Aftenbladkort): 1050 kroner (tom 3. september)

NB: Festivalpass og billetter blir ikke refundert, med mindre arrangementene blir avlyst. Har du kjøpt festivalpass med studentrabatt eller Aftenbladkort, må du ta med gyldig studiekort/Aftenbladkort i skranken når du veksler inn festivalpasset i festivalbånd.

Google+