Hopp til hovedinnhold

Frida Ånnevik avslutter Kapittel 19

Frida Ånnevik

Kapittel 19 avsluttes med sceneprat og konsert med Frida Ånnevik, som er plateaktuell i høst.

Ånnevik har etablert seg som en viktig stemme i norsk musikklandskap. Med fire utgivelser bak seg har hun høstet lovord og gode kritikker, og ikke minst tre Spellemannpriser. I september slipper hun coveralbumet Andre sanger, der Frida har gjendiktet sangene til artister som Joni Mitchell, Spice Girls og Janis Ian. 

Samtale og konsert

Hva skjer med en sang når den skifter språk og stemme? Ånnevik samtaler med musikkjournalist Guttorm Andreasen om sitt nye plateprosjekt før hun går på scenen i Maskinhallen, Tou Scene søndag 22. september. 

Kjøp billett til samtale og konsert.

Nytt album i høst

Frida Ånnevik fra Ridabu utenfor Hamar har sluppet flere singler den siste tiden der hun har kledd andres sanger i ny drakt med sin norske tekst, og fredag 13. september kommer hele albumet.

Andre sanger er et plateprosjekt som har blitt til over flere år. Det er en coverplate med sanger fra et vidt spenn av artister og låtskrivere: det er sanger Frida har sneket inn som ekstranummer i konsertene sine, det er sanger fra forbildene hennes, trøstesanger til seg sjøl og sanger som hun har lurt på hvordan ville høres ut på norsk.

Oversikt over Ånneviks samlede utgivelser inkludert sporlister og tekster.

Spilleliste:

 

Frida Ånnevik - Flyge fra

 

Google+