Hopp til hovedinnhold

Espen Røsbak gir seg som Kapittel-sjef

Espen Røsbak og Siri O. Risdal

Espen Røsbak går over i stillingen som leder for Søyle Opplevelse på Sølvberget etter Anne Liv Tønnessen. Siri O. Risdal blir ny midlertidig Kapittel-sjef.

Årets festival, som går av stabelen 18. – 22. september, er for nært i tid til at en fast Kapittel-sjef kan være på plass til å ta seg av gjennomføringen, sier kulturhussjef Anne Torill Stensberg.

- Vi er midt i oppkjøringen til årets festival, og så etter interne krefter til å kunne overta stafettpinnen etter Espen Røsbak. Siri O. Risdal har ledet Nordisk barnebokkonferanse på Sølvberget på strålende vis tre ganger, og vi er glade for at hun takket ja, sier Anne Torill Stensberg.

Risdal har i flere år hatt ansvaret for Bokmerke, som er barneprogrammet under Kapittel-festivalen, i tillegg til Nordisk barnebokkonferanse, som arrangeres annethvert år på Sølvberget, sist i februar 2019.

- Det er en spennende utfordring å få, som jeg gleder meg til å ta fatt på. Sølvberget er jo etter hvert blitt en rutinert festivalarrangør, og jeg ser fram til å fullføre årets festival sammen med resten av huset, sier Siri O. Risdal.  

Stillingen som permanent festivalsjef for Kapittel blir lyst ut om kort tid.

Temaet for årets Kapittel er «Kropp».

Google+