Hopp til hovedinnhold

Endringar i programmet

Endringar i programmet

Her legg me ut endringar som oppstår i Kapittel-programmet.

Onsdag 19. september

AVLYST: Onsdag 19. september kl. 20.30: Samar Yazbek

Torsdag 20. september

AVLYST: Torsdag 20. sept 19.00 - NÆRING: «Samhandel i Kalmarunionen 2.0 - fordeler og ulemper» Kåkå kverulantkatedralen

NYTT ARR: Torsdag 20. sept 19.00 - «Det svenske valget for dummies – med funfacts». Foredrag og spørsmål fra salen. Pris: 150 / 75 kr. KÅKÅ kverulantkatedralen. Hilde Sandvik er grunnlegger av og har i en årrekke vært sjefredaktør for Broenxyz, med en klar ambisjon om å skape en nordisk offentlighet, en møteplass der folk i Norden kan møtes og snakke på tvers av landegrenser og generasjoner. Hun kjenner Norden, og ikke minst Sverige, bedre enn de fleste nordkvinner, så godt at hun forrige uke ble brukt som ekspertkommentator av flere forskjellige rikskringkastinger. Hun er medredaktør for temauka om Kalmarunionen 2.0. En bedre anledning til å bli kjent med årsakene til og betydningen av det svenske valget får du neppe. Foredrag med spørsmål fra salen til slutt.

Fredag 21. september

ENDRING: Fredag kl. kl. 19.30: Language, identité et pouvoir / Språk, identitet og makt. Kun Alain Mabanckou, ikkje Lydie Salvayre.

Lørdag 22. september

AVLYST: Lørdag 22. september kl. 12.00 - Lydie Salvayre og den spanske borgerkrigen

NY! Lørdag 22. sept 20.00 – «Middag og samtale på Kverulantkatedralen – for Kalmarunionen 2.0. Til sist under temauka om Kalmarunionen 2.0 inviterer KÅKÅ og Broenxyz, i samarbeid med Kapittel, til middag! Vi byr på en klassisk treretters Sting-meny og en aperitif i forbindelse med en offentlig middagssamtale med utvalgte deltagere som er invitert til å reflektere særlig over mulighetene og retningen på et Kalmarunionen 2.0. Et rundebord rigges med mikrofoner og kamera. Publikumsbord i resten av lokalet. Publikum vil bli gitt anledning til delta i samtalen etter hvert. Klassisk Sting-meny inkluderer: Forrett – Stings hvitløksbrød; Hovedrett – Pasta Creole; Dessert – Stings sjokoladekake med kaffe. Aperitif ved ankomst. PRIS: 450 kr. Dørene åpner 19.45. Relasjonell og utopisk glede. Hilde Sandvik er toastmaster. Spennende deltagere på hovedbordet bekreftes etterhvert. BESTILL BORD! VÆR VELKOMMEN!

Søndag 23. september

Google+