Hopp til hovedinnhold

Øisteins tegneshow til Kapittel

Øisteins tegneshow til Kapittel

Liker du å tegne? Få med deg Øisteins tegneshow under Kapittelfestivalen på Sølvberget lørdag 23. september.

Litteraturfestivalen Kapittel går av stabelen 20. - 24. september, og Bokmerke - festivalens eget barneprogram - har som alltid mye spennende å by på for de minste. I år gleder vi oss spesielt til at den verdenskjente tegneren, forfatteren og TV-stjernen Øistein Kristiansen kommer til Sølvberget for å lære bort kule tegnetriks til barna i Stavanger.

ltd_elephant1

Tegneglede

Øistein Kristiansen står bak de populære TV-programmene Øisteins blyant, Øysteins pappeske og Øisteins blyant ABC, som har blitt store internasjonale suksesser og til sammen er sett av 400 millioner mennesker. Øistein har også skrevet flere populære bøker om tegning, blant annet Tegneglede og Tegn en bedre verden, og målet hans er å få hele verden til å tegne. Og med Revolusjon som årets festivaltema bidrar vi mer enn gjerne en global tegnerevolusjon!

oistein_india

Billetter

Øysteins tegneshow vises to ganger i Kinosal 5 lørdag 23. september kl 12 og kl 14. Selve showet varer ca 30 minutter, og etterpå vil Øistein være tilgjengelig for signering og fotografering for de ungene som har lyst å møte TV-stjernen. Boksalg (mot kontanter eller Vipps) etter arrangementet.

Billettpriser:

Voksne: 150 kr (med Aftenbladkort 100 kr, med festivalpass 20 kr)
Barn: 100 kr

Kjøp billetter her:

 

Google+