Hopp til hovedinnhold

Salget av festivalpass er i gang

Salget av festivalpass er i gang

Salget av tidenes mest innholdsrike festivalpass har startet: Det inneholder medlemskap i Turistforeningen, inngang til Orgelfestivalen og Perkapella – og alt som ellers hører Kapittel til.

Årets festivaltema er «vandring». Derfor inkluderer ordinære festivalpass til årets Kapittel medlemskap i Stavanger Turistforening (STF).

– Poenget med samarbeidet er å få stivandrere til å gå på litteraturfestival og tilsvarende å lokke festivalgjengere ut i naturen, sier festivalsjef Espen Røsbak. – Vandring er et urmotiv i litteraturen, men jeg hadde lyst til at det også skulle ligge en god svettelukt over årets festival.

Festivalpasset gir fri inngang på alle Kapittels arrangementer i festivaluka 14. til 18. september.

De som kjøper festivalpass med STF-medlemskap får med det også medlemspris på «I Obstfelders fotspor», som er en helt unik mulighet til å bli med på vandring til Ryfylkehytta Nilsebu den siste helga i august og oppleve Torfinn Nags dramatisering av Sigbjørn Obstfelders dramatiske ferd dit med kona Ingeborg i 1899. Billettsalget til denne turen og forestillingen åpner torsdag 12. mai på nettsidene til STF. 

Nytt i år er også at Kapittel samarbeider med Norsk orgelfestival og Perkapella. Sammen skal vi lage høstens beste festivalhelg. Les mer om samarbeidet.   

Sjekk ut aktuelle gjester til Kapittel. Se programmet dag for dag (under arbeid). 

Ordinær pris: 1400,-
Student: 1100,-
Medl. turistforeningen: 950,-

Google+