Hopp til hovedinnhold

Gilde med Gulbrandsen og Fosnes Hansen

Gilde med Gulbrandsen og Fosnes Hansen

Det er få billetter igjen til Gilde på Giljagarden med Liv Gulbrandsen og Erik Fosnes Hansen. Men Kapittel byr også på flere møter med de to.

Lørdag 17. september går et av årets mest spesielle Kapittel-arrangement av stabelen på Giljagarden i Dirdal. Vi byr på en helaften som inkluderer eldhusbakt lammelår med tilbehør, Erik Fosnes Hansen i samtale med Brita Strand Rangnes, før taffelet og kortversjonen av norske folkeeventyr ved Liv Gulbrandsen som tale ved maten. Det blir et litterært-kulinarisk møte i samarbeid med Giljagarden 12.

Programmet:
Kl. 18.00: Velkommen til gards v/vertskapet Torgeir Gilje Lid og Siri Aavitsland. De viser rundt på gården blant historiske foto i landskap. Utstillingen viser tidsbilder fra hverdagslivet på Gilja gard og består av historiske foto fra 1920 til 1950, tatt av Inger Marie Gilje. 
Kl. 19.00: Erik Fosnes Hansen i samtale med Brita Strand Rangnes. 
Kl. 19.45-21.30: Middagen serveres, og norske folkeeventyr blir fortalt i kortversjon av Liv Gulbrandsen. 

Pris: 495,- 
Billettpris inkluderer servering av mat og drikke og kulturelle innslag. Festivalpass gjelder ikke for dette arrangementet. I skrivende stund er det bare 10 ledige plasser igjen til gildet. Kjøp billetter nederst på denne siden. 

Om de medvirkende: 

Erik Fosnes Hansen er aktuell med romanen "Et hummerliv", hans første på 10 år. Samtlige av hans romaner har høstet både en rekke priser og lesere, og Fosnes Hansen er også VGs restaurantanmelder.
Liv Gulbrandsen er norsk mester i gjenfortelling, tidligere av "Fifty Shades of Grey", "Kristin Lavransdatter", "Cleng Peerson" og "Min kamp 1-6". I år har hun blitt utfordret til å ta for seg vandringens sjanger par exellence: de norske folkeeventyrene.

Flere arrangement

De som av ulike årsaker går glipp av gildet på Giljagarden kan trøste seg med at det blir flere anledninger til å møte Gulbrandsen og Fosnes Hansen på årets festival. Fredag 16. september kl. 20.00 stiller Liv Gulbrandsen opp for å fortelle  folkeeventyr hos våre venner på Bøker & Børst. Søndag 18. september kl. 13.00 blir Fosnes Hansen intervjuet av Brita Strand Rangnes på Sølvberget. 

 
Google+