Hopp til hovedinnhold

Roadtrip på Kåkå

Roadtrip på Kåkå

Vi byr på en hyllest til roadtrippen på Kåkå kverulantkatedralen fredag og lørdag. Leif Enger, dokumentarprosjektet Hard.Land, Eskil Engdal og Tom Stalsberg står på menyen. 

Kåkå kverulantkatedralen er det kafébaserte litteraturhuset i Stavanger. Under årets Kapittel samarbeider vi om et friskt program fredag og lørdag kveld. 

Fredag 18. september fra kl. 20.30:

Roadtrip #1: Lajla Rolstad og Leif Enger leser.

Roy F. Andersen og Espen Rasmussen forteller om, og viser sitt dokumentarprosjekt Hard.Land, fra en tre uker lang reise gjennom rustbeltet, til Bruce Springsteen-land.

Her er traileren: 

 

Vi har også fått en solid spilleliste fra Andersen: 

 

NB: For de som vil ha med seg både Hard.land-arrangementet og Frode Gryttens Springsteen-hyllest på Sølvberget har vi laget en egen Springsteen-billett til 200,-. Denne inkluderer både fredagens Kåkå-aktivitet og kveldsaktiviteten på Sølvberget etterpå. 

 

Lørdag 19. september fra kl. 21.30:

Roadtrip #2: Eskil Engdal med band + Tom Stalsberg. 
Prosjektet beskrives slik: Engdal og journalist i Dagbladet, Tom Stalsberg, jobber sammen på ei scene for første gang sammen, det må gå helt galt. Begge er født i en gjenglemt Amerika-koffert, begge har tre øyne i baren og begge veit at dette fort kan bli kleint, men pokker heller. Sammen med et potent band blir dette garantert en road trip som i verste fall ender opp backstage. Alvor? Ja. Vidd? Litt. Rock? Selvsagt? Dikt? Kanskje. Engdal med hatt? Si, si;  claro. Stalsberg har sammen med Lars Saabye Christensen foretatt diverse reiser i Amerika på jakt etter et knippe reviderte servietter, notater og dikt og som endte opp i boka MEN BUICKEN STÅR HER FREMDELES i 2010. Engdal reiser verden rundt som reporter og er ute med boka PÅ KJØRET. Reportasjer fra Rockefeller Road til verden ende. Der vil bli lest og der vil bli dur og moll. De har sittet ved et utebord (det regnet) på Teddys i Brugata, avdeling Oslo, og sydd sammen en aften som du godt kan gå glipp av, men da vil du garantert angre litt.

Et motell uten rom for natta
Et motell for døde sjøfolk.
Og regnet som faller. 

Kjøp billetter: 

 

 

 

 

 
Google+