Hopp til hovedinnhold

Ferdigsnakka, Cleng Peerson, Grytten & Springsteen

Ferdigsnakka, Cleng Peerson, Grytten & Springsteen

Frode Gryttens beatband hyller Springsteen, Ferdigsnakka LIVE og Cleng Peerson står på programmet når vi inviterer til festkveld på Biblå. 

Normalt stenger superbiblioteket i 1. etasje dørene kl. 21.00, men fredag 18. september inviterer vi til festkveld i bibliotekslokalene i 1. etasje. 

Ferdigsnakka LIVE På Ferdigsnakka LIVE møtes ulike musikere og forfattere på scenen og produserer helt nye lydboksingler i sanntid. Med Ingvild Schade, Amalie Kasin Lerstang, Fredrik Høyer, Inger Bråtveit og Kjersti Rorgemoen. Musikk: Sandra Kolstad.

Cleng Peerson på 30 minutter 
Liv Gulbrandsen er en av våre mest effektive litteraturformidlere. Her gjenforteller hun Alfred Hauges trilogi om Cleng Peerson på en halvtime.

Frode Gryttens beatband
Både Frode Grytten og Pedro Carmona-Alvarez har et nært forhold til Bruce Springsteen. Under årets Kapittel skal de fylle store deler av 1. etasje på Sølvberget med klassisk lyd fra Freehold, New Jersey

Det er ingen hemmelighet at både Frode Grytten og Pedro Carmona-Alvarez har et tett forhold til Bruce Springsteen. Med et sterkt band i ryggen har de hyllet sjefen ved flere anledninger. Under årets Kapittel skal de fylle store deler av 1. etasje på Sølvberget med klassisk lyd fra Freehold, New Jersey. De to forfatterne gjestet Sølvberget i forbindelse med åpningen av nytt bibliotek i januar 2014. Da sto The Clash på programmet. Ettersom årets festivaltema er Amerika er det naturlig at de tar for seg Springsteen. 

Kjøp billetter:  

 
Google+