Hopp til hovedinnhold

Diffenbaugh-lansering på Kapittel

Diffenbaugh-lansering på Kapittel

Vanessa Diffenbaugh lanserer oppfølgeren til storselgeren "Blomstenes hemmelige språk" under årets festival. 

Årets Kapittel-festival finner sted i Stavanger 16. - 20. september. Få dager før, 10. september lanserer Vanessa Diffenbaugh romanen Vi ba aldri om vinger. Hun kommer til Stavanger onsdag 16. september kl. 17:30 og møter publikum i Møteplassen i 1. etasje. Kjøp billetter

Boken er hennes andre, og følger opp kjempesuksessen "Blomstenes hemmelige språk". 
- Diffenbaughs debut ble noe av et internasjonalt fenomen da den kom i 2011. Vi er godt fornøyde med at hun legger den første festivalopptredenen om boken til oss, sier festivalsjef Espen Røsbak.
Diffenbaugh ble født i San Francisco og vokste opp i Chico, California. Etter studiene ved Stanford University jobbet hun som frivillig ved flere humanitære organisasjoner. Og etter suksessen med debutromanen grunnla hun organisasjonen Camellia Network. Organisasjonen hjelper barn som har vokst opp i fosterfamilier til å møte voksenlivet.  

Blomstene

I Blomstenes hemmelige språk blir vi kjent med 18 år gamle Victoria som har tilbrakt barndommen i ulike fosterfamilier. Blomstene og deres betydning er blitt hennes måte å kommunisere med verden på. Som 18-åring bor hun i en liten avsidesliggende park i byen, der hun har skapt sin egen hemmelige hage. En dag møter hun blomsterhandleren Renata som blir imponert over Victorias kunnskaper om blomsterspråket. Hun tar Victoria med til blomstermarkedet, der Victoria møter en mystisk ung mann som skal vise seg å ha forbindelse med fortiden hennes.

Vinger

Diffenbaughs andre roman kommer altså rett før årets Kapittel. Tittelen er Vi ba aldri om vinger, og er ifølge forlaget en historie om mennesker som lever i usikkerhet, om deres forsøk på å skape seg en ny tilværelse i et annet land, og om håpet som ligger i kjærligheten. Romanen lanseres i hjemlandet i august, men de leserne som har fått anledning til å lese den på forhånd via Goodreads er begeistret. Romanen har foreløpig et karaktergjennomsnitt på 4,09 av 5. Forfatterskapet hennes diskuteres også på Bokelskerne.no.

Twitter

Diffenbaugh kan følges på Twitter: 

 

Smakebit

Her er den offisielle traileren til den kommende romanen: 

 

Kjøp billetter

 
Google+