Hopp til hovedinnhold

Amerikakontoret med Thomas Seltzer

Amerikakontoret med Thomas Seltzer

Levi Henriksen, John Erik Riley, Christine Sagen Helgø og Helene Megaard er gjester når  Thomas Seltzer inviterer til Amerikakontoret. Musikalsk bidrag fra Olav Larsen & Anita Bekkeheien. 

Under fjorårets Kapittel var Thomas Seltzer vert for Oljekontoret, ettersom temaet for Kapittel 14 var nettopp olje. Vi videreutvikler fjorårets suksess og inviterer derfor til Amerikakontoret på festivalens åpningsdag onsdag 16. september. Det blir altså nok en spesialtilpasset variant av det populære programmet i fjernsynet, og igjen møter landets skarpeste programleder et kompetent panel.

Knausgård

Hele panelet er nå klart. Vi kan avsløre at forfatterne Levi Henriksen, John Erik Riley, USA-ekspert Helene Megaard og Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø tar plass rundt bordet. Fjorårets arrangement fant sted i Breitorget, men i år blir Humorhuset Stavangeren arena. 
- Publikum kan se fram til vittige og viktige diskusjoner om den amerikanske drømmen, om nordmenns forhold til det amerikanske og om politikk og samfunn i programlederens eget fødeland, USA, forteller festivalsjef Espen Røsbak. 
Som musikalsk innslag er Ganddals store sønn Olav Larsen og hans suverene duettpartner Anita Bekkeheien hentet inn.

Kjøp billetter 

Tid: Onsdag 16. september kl. 20.30 
Sted: Humorhuset Stavangeren.
Billettsalg: Billettservice.no  
NB: Det er inngang til arrangementet med festivalpass, men for å være garantert plass må du kjøpe plassbillett til 65,-.

Kontakt:

Google+