Hopp til hovedinnhold

Lørdagsprogram på Kapittel

Kapittel-festivalens fjerde dag byr på mange godbiter og strekker seg fra familiekonsert via Kapittel-jazz, Dag Solstad, Masha Gessen, Helga Flatland, Tomas Espedal, Yahya Hassan og Oljekontoret til enda en festkveld i fargegata.

Tettpakket torsdag på Kapittel

Etter en omfangsrik onsdag ønsker vi hjertelig velkommen til en tettpakket torsdag på Kapittel. Programmet på Sølvberget er fyldig og dagen avsluttes med en gedigen litteraturfest på Tou Scene.

Litteraturstipend til Finn Øglænd

Finn Øglænd er tildelt Odd Noregers litteraturstipend for sakprosa, essayistikk og kritikk for 2014. Stipendet ble delt ut under åpningen av Kapittel-festivalen onsdag. 

Se barnas framtidsplattformer

Oljeplattformen representerer den norske energien og velstanden i vår tid. Men hvordan ser framtidens energistasjoner ut?

Kapittel: Smakebiter fra Kaizers-filmen

Helge Risa hadde ingen ambisjoner om å bli rockestjerne, men tilfeldighetene gjorde ham til del av landets største band de siste 15 årene: Kaizers Orchestra.

Omfangsrik onsdag på Kapittel

Årets debatt- og litteraturbegivenhet i Rogaland - #Kapittel - starter onsdag 17. september. Utstillinger, åpningsfest, miljødebatt, litteraturquiz, dokumentarfilm og Kaizers Orchestra er noen av stikkordene for åpningsdagen. 

Møt Yahya Hassan på Kapittel

Årets litterære sensasjon, Yahya Hassan, er en av hedersgjestene på Kapittel-festivalen. Hassan samtaler med Thomas Seltzer og leser fra sin modige og direkte debutbok på Breitorget klokken 18.00 lørdag 20.09. 

Programmet til Kapittel 14 er klart

Kapittel-festivalen går av stabelen 17. - 21. september. Hele programmet er ute, og billettsalget har startet på www.kapittel.no

Google+