Hopp til hovedinnhold

Kapittel 2013: Stemme

Kapittel 2013: Stemme

Onsdag 18. september er det duket for årets Kapittel-festival. Sjekk program og kjøp billetter. 

Den nittende utgaven av Kapittel går av stabelen i Stavanger 18. til 22. september. I 2013 har festivalen valgt et av de mest mangetydige begrepene på norsk som tema: Stemme. Festivaltilbudet er mer omfattende enn noen gang tidligere. 
Aftenbladets Jan Zahl mener dette om årets program:

Skjermbilde 2013-09-18 kl. 8.50.08 AM

 

Festivalkontor

Festivalkontoret er som vanlig åpent i første etasje på Sølvberget. Der er festivalens medarbeidere klare til å svare på alt du måtte lure på om årets festival. Åpningstiden er mellom 10.00 og 21.00 i festivaldagene fra onsdag.

Ta også gjerne kontakt med oss via Twitter/@Kapittel og Facebook eller finn allkontaktinformasjon her.

festivalkontoranlegg

Stemme

I 2013 har vi valgt et av de mest mangetydige begrepene på norsk som festivaltema: stemme. Kapittel 13 er viet dem som hever stemmen sin for en sak eller for andre, aktivisten, og den skal vies den rene stemmen, selve klangen vi bærer i oss. Vi skal presentere og diskutere den engasjerte litteraturen, litteraturen som vil være en stemme for andre, den flerstemmige litteraturen, muntlige litteraturtradisjoner, tekster med unik klang og sigantur og tekster som skriker etter å synges eller ropes.

Godt billettsalg

Forhåndssalget går enda bedre i år enn i fjor, og særlig er kveldsarrangementene på Tou Scene, Cementen og MS Sandnes torsdag, fredag og lørdag populære. Mange har også vært tidlig ute med å sikre seg billetter til arrangementene med Geir Lippestad, Per Fugelli og førpremieren på Hannah Arendt.

Her er det komplette Kapittel-programmet: 

 
Google+