Hopp til hovedinnhold

Kapittel12: Takk for i år!

Kapittel12: Takk for i år!

Responsen og besøket på Kapittel12 har vært overveldende. Festivalsjef Espen Røsbak serverte en festival med over hundre arrangementer der både skjønnlitteratur, fagbøker, kunst, teater og musikk fikk god plass. 

Kapittel12

Interessen for arrangementene var stor på alle festivalens dager. 
 - Årets Kapittel var en undersøkelse av mentale arr, samfunnets arr, arr på kroppen og arr i naturen. Vi har brukt ordet som inspirasjon til å lage et variert program der både skjønnlitteratur, fagbøker, kunst, teater og musikk fikk god plass, sier festivalsjef Espen Røsbak.

Godt over hundre arrangementer er gjennomført. Takk til alle gjester, deltakere, publikummere, frivillige og alle andre som har bidratt til å gjøre Kapittel-festival nummer 18 i rekken til en fest! 

Tilbakemeldingene fra både publikum og deltakere har vært overstrømmende gjennom hele uka. Tusenvis av publikummere har tatt seg fram til de mange arenaene.
Se bilder fra årets festival på Kapittels Facebook-side.  

Vi kommer tilbake med tema og datoer for neste års festival om kort tid!

Om Kapittel

Fem dager med litteratur, debatt film og fest i Stavanger.

Kapittel, Stavanger internasjonale festival for litteratur og ytringsfrihet, er blant Norges største litteraturfestivaler og har utviklet seg til å bli en viktig litterær arena både nasjonalt og internasjonalt.
 Årets festival gikk av stabelen mellom 19. og 23. september.
 Årets tema var "Arr".

Google+