Hopp til hovedinnhold

Kapittelet er i gang!

Første dag av Kapittel 09 er i gang, og festivalgjengerne fyller setene.

- Svært betryggende, sier festivalsjef Eirik Bø om at festivalens frivillige allerede klokken tolv i formiddag måtte finne frem reservestolene.

Da hadde festivalsjen selv og Pedro Carmona- Alvarez invitert til Litterær lunsj i Kulturbiblioteket. Men Kapittel 09s første dag startet allerede kl. 09.00, med forfatterbesøk for inviterte skoleklasser, samt møte med Stavangers nye fribyforfatter, Manal Al-Sheikh, i Domkirkekjelleren kl. 11.00.

Fortsatt ledig til åpningsforestilling

Den offisielle åpningen av Kapittel 09 finner sted på Rogaland teater onsdag kveld kl. 20.00.

- Og det er fortsatt noen ledige billetter igjen til dem som ønsker å få med et forrykende show med blant andre Kjartan Fløgstad, Vigdis Hjorth, Halgrimur Helgason og Carmona-Alvarez, opplyser informasjons- og markedsansvarlig Dorthe Stramrud.

Opplesning, musikalske innslag og utdeling av Odd Noregers litteraturstipend for sakprosa og kritikk for 2009, er noen av postene som står på menyen denne kvelden.

Fullspekket morgendag

Om første festivaldag starter mykt, er programmet for torsdagen nærmere lastet til randen, når hele tjuefire programposter skal avvikles på og utenfor Sølvberget.

Sjekk programmet og gjør deg klar til festivaluke!

INFORMASJON

Kapittel 09
Stavanger internasjonale festival
for litteratur og ytringsfrihet

Tid: 16. - 20. september 2009

Tema: Risiko

______________________________

Google+