Hopp til hovedinnhold

Fortsetter uten Petterson

Per Petterson har dessverre måttet melde avbud til Kapittel 09, men Åsa Linderborg og Aslak Sira Myhre tar samtalen om klasselitteratur.

Forfatteren Per Petterson har dessverre avlyst sitt besøk til Stavanger og Kapittel 09 på grunn av sykdom. Vi beklager dette på det sterkeste, men kan opplyse om at samtalen om klasselitteratur på Sølvberget galleri torsdag kl. 21.00 vil gå som planlagt mellom den svenske forfatterkometen Åsa Linderborg og Litteraturhuset i Oslos Aslak Sira Myhre.

- Avlysning er alltid svært trist, sier festivalsjef Eirik Bø, som likevel forsikrer publikum om at samtalen neppe går i stå uten Petterson på laget.

- Linderborg og Myhre har absolutt mye å snakke om hva klasselitteratur angår, og vil absolutt sørge for en opplevelse på galleriet.

Allerede kjøpte billetter til arrangementet vil bli refundert på festivalkontoret i 1. etasje, om ønskelig. Vi gjør oppmerksom på at programmet på nettsidene oppdateres med alle endringer fortløpende. Endringer samles også i en oversikt på en egen side.

Google+