Hopp til hovedinnhold

Tre innholdsrike kuratorkvelder

Flamme forlag, tidsskriftet Kraftsentrum og Numusic har snekret sammen sine egne kapittel-kvelder.

Kapittel har gitt 3 aktører et kuratoroppdrag hvor disse skal arrangere hver sin kveld i kapitteluka. Den siste er Kapittelnatta og Nuliterature på Tou Scene, som du kan lese mer om her.

Flamme forlag

Først ut er Flamme forlag, som arrangerer Pop Pop Flamme-kveld på Cementen, torsdag 11. september. Det vil handle om pop og litteratur, og Flamme Forlag vil forsøke å gi kredden tilbake til popbegrepet. Lars Saabye Christensen, Geir Gulliksen, Bård Torgersen, Rockettothesky, Bendik Wold og Nils-Øivind Haagensen er blant gjestene som står på programmet. Det vil bli litt lesing, litt synging og litt prating.

Tidsskriftet Kraftsentrum

Fredag på Folken er det tidsskriftet Kraftsentrum som står for programmet. Forfatterne og tidsskriftredaktørene Olaug Nilssen og Gunnhild Øyehaug leder kvelden. Andre deltakere er Johan Harstad, Jon Øystein Flink og debutant Agnes Ravatn.

Kvelden har fått navnet Kraftsentrisk melodrama. Spørsmålene som stilles er: Hvor har melodramaet tatt veien i samtidslitteraturen? Hvor er hjertets sukk, tenners gnissel og de store følelsenes brus?

Dette blir også en enestående anledning til å se Ragnar Hovland spille på ukulele, og kvelden blir avsluttet av en minikonsert med singer/songwriter Egil Olsen. Kraftsentrum ønsker velkommen til en innholdsrik kveld med opplesning, debatt og musikk.

 

Google+