Hopp til hovedinnhold

Palace of Pleasure til Kapittel!

Plateklare Palace of Pleasure spiller på Tou Scene, lørdag i Kapitteluka. Numusic er kveldens Kapittel-kurator, og konseptet har fått navnet Nuliterature.

Kveldens program er fordelt på Tou's to scener, hvor Nuliterature foregår på scene 1, og Kapittelnatta på scene 2.

På scene 1 spiller Palace of Pleasure, electronicabandet fra Oslo som ble etablert i 1994. Siden den gang har de utgitt 5 plater, 2 ep-er og flere singler, og har 2 ganger vunnet spellemannsprisen for beste dance/electronica. Det siste albumet kom i 2004, og det er nå knyttet store forventninger til den kommende platen Lifelong fury.

Om den nye utgivelsen, står det å lese på bandets egne hjemmesider, at "denne gangen har POP spilt inn skiva hos Ingar Hunskaar i Diktafon Studio. Det har satt sitt preg på skiva, men det er fortsatt lett å høre at bandet er Palace of Pleasure. Det er med andre ord ikke spart på dubeffektene."

POP er kjent for å være et strålende liveband, og vi er stolte av å kunne invitere til konsert. Det vil også være DJ's, VJ's og happenings i løpet av Nuliterature-kvelden, med blant andre Helge Olav Øksendal og Jørgen Sivertsen.

På scene 2 vil flere kapitteldeltakere forsøke å utfordre de tradisjonelle kategoriene litteraturen vanligvis opptrer under.

Power Point-poesi
Forfatter John Erik Riley presenterer sin poesidebut sammen med egne bilder.

Stuntillustrering:
Illustratør og tegneserieskaper Flu Hartberg illustrerer live på storskjerm mens forfatterkollega Markus Midré leser upubliserte dikt.

Lyrictronica:
Erik Honoré og Nils Christian Moe-Repstad presenterer lyrikk og electronica fra deres prosjekter ved Punkfestivalen.

Vi kan med andre ord glede oss til en fet kveld på Tou.

Fant du det du lette etter

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Takk for tilbakemeldingen!

Vi svarer ikke på henvendelser her, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre!

Google+