Hopp til hovedinnhold

Palace of Pleasure til Kapittel!

Plateklare Palace of Pleasure spiller på Tou Scene, lørdag i Kapitteluka. Numusic er kveldens Kapittel-kurator, og konseptet har fått navnet Nuliterature.

Kveldens program er fordelt på Tou's to scener, hvor Nuliterature foregår på scene 1, og Kapittelnatta på scene 2.

På scene 1 spiller Palace of Pleasure, electronicabandet fra Oslo som ble etablert i 1994. Siden den gang har de utgitt 5 plater, 2 ep-er og flere singler, og har 2 ganger vunnet spellemannsprisen for beste dance/electronica. Det siste albumet kom i 2004, og det er nå knyttet store forventninger til den kommende platen Lifelong fury.

Om den nye utgivelsen, står det å lese på bandets egne hjemmesider, at "denne gangen har POP spilt inn skiva hos Ingar Hunskaar i Diktafon Studio. Det har satt sitt preg på skiva, men det er fortsatt lett å høre at bandet er Palace of Pleasure. Det er med andre ord ikke spart på dubeffektene."

POP er kjent for å være et strålende liveband, og vi er stolte av å kunne invitere til konsert. Det vil også være DJ's, VJ's og happenings i løpet av Nuliterature-kvelden, med blant andre Helge Olav Øksendal og Jørgen Sivertsen.

På scene 2 vil flere kapitteldeltakere forsøke å utfordre de tradisjonelle kategoriene litteraturen vanligvis opptrer under.

Power Point-poesi
Forfatter John Erik Riley presenterer sin poesidebut sammen med egne bilder.

Stuntillustrering:
Illustratør og tegneserieskaper Flu Hartberg illustrerer live på storskjerm mens forfatterkollega Markus Midré leser upubliserte dikt.

Lyrictronica:
Erik Honoré og Nils Christian Moe-Repstad presenterer lyrikk og electronica fra deres prosjekter ved Punkfestivalen.

Vi kan med andre ord glede oss til en fet kveld på Tou.

Google+