Hopp til hovedinnhold

Billettsalget er i gang

Nå er billettsalget til Kapittel 08 i gang. Kjøp billetter på nett allerede nå, så er du sikret plass på dine favorittarrangementer.

Billettene til Kapittel 08s arrangement er nå lagt ut for salg her på våre nettsider. Det er også mulig å kjøpe billetter i skranken på Musikk- og filmbiblioteket i Sølvbergets 1. etasje, men merk at du da må ha kontanter. Fra 8. september selges også billetter fra festivalkontoret i Sølvbergets foajé.

Nytt i år

Nytt i år er at vi tilbyr ulike pass: Dagspass som gir tilgang til alle arrangementer én dag, filmpass som gir tilgang til alle de ti filmene som inngår i Kapittel Film, samt en samtale om film, óg festivalpasset som gir tilgang til alle arrangementer under Kapittel 08. Unntak er konserten søndag 14. september, hvor det gis rabatt til festivalgjengere med festivalpass. Festival- og dagspasset gjelder heller ikke symposiet Gjestfrihetens kår.

Hyggelige studentpriser

Studenter med gyldig studentkort (semesterkort) har i år krav på rabatt på de aller fleste av våre arrangementer. Studentpris er oppgitt i programmet med parantes rundt.

Viktig om dags-, film- og festivalpass

På grunn av begrensede plasser på de fleste av våre arenaer ber vi dem som kjøper dags-, film- og/eller festivalpass om å løse billett til de arrangementer de ønsker å få med seg. Dette gjøres (vederlagsfritt) etter at passet er kjøpt, enten i skranken på Musikk- og filmbiblioteket (før 8. september) eller på festivalkontoret (fra og med 8. september) - begge i Sølvbergets første etasje.

Festivalgjengere som har løst billett vil bli prioritert; det er fullt mulig å møte opp til arrangement uten å ha løst billett for de som har kjøpt pass, men Kapittel kan da ikke garantere plass til de som har pass.

Priser

Google+