Hopp til hovedinnhold

Gi Kapittelkopp og festivalpass i julegave

Kapittel-kopp gir 10% rabatt på kaffe fra Renaa Xpress under hele Kapittel 20

Julegavetips: Kapittelkopp med kafferabatt og Earlybird-festivalpass til Kapittel 20.

Kaffekopp med kulturopplevelser

Kjenner du noen som liker kaffe og litteratur? Nå lanserer vi Kapittelkoppen, som gir 10% rabatt på kaffe fra Renaa Xpress under Kapittel 20. I hele desember kan du også kjøpe festivalpass til Kapittel 20 til Earlybird-pris. Kjøper du begge deler, får du koppen til halv pris. Perfekt gave til alle som er glad i god kaffe og unike kulturopplevelser!

Avtrykk

Kapittel 20 arrangeres fra 16. - 20. september 2020 med temaet Avtrykk. Det betyr at neste års festival vil se på klimaavtrykk, digitale avtrykk og ikke minst historiske, kulturelle og psykologiske avtrykk som har formet oss som samfunn og enkeltmennesker. I 2020 feirer også Kapittel 25 år og Bokmerke 10 år, og det skal selvsagt markeres.

Festivalkopp

Kapittelkoppen er laget av bamusfibre, og har silikonbånd for godt grep og silikonlokk med drikkeåpning. Lett og praktisk å ta med når du er på jobb, på farten - eller på festival! Koppen er bærekraftig, miljøvennlig og biologisk nedbrytbar. Bestilt kopp hentes i skranken i 1. etasje på Sølvberget fra og med 15. desember. 

Bestill kopp og festivalpass her:

Google+