Hopp til hovedinnhold

Festivalpass til Kapittel 22

Gavetips: Kapittelkopp og festivalpass til Kapittel 22

Årets Kapittel arrangeres fra 21. - 25. september 2022, og nå er salget av festivalpass i gang.

Festivalpass

Kapittel er en av Nordens største litteraturfestivaler, og består av fem dager med litteratur, debatt, film og fest på og rundt Sølvberget. Årets festival går av stabelen 21. - 25. september, med allerede nå kan du sikre deg et festivalpass som gir gratis adgang til alle Kapittel-arrangementer. En super gave til alle som er interessert i gode kulturopplevelser, eller til deg selv!

Kjøp festivalpass til Kapittel 22 her

Essaysamlingen Nedenom og hjem

Trenger du flere gavetips anbefaler vi den ferske essaysamlingen Nedenom og hjem, som ble lansert på Kapittel 21 i samarbeid med Klassekampen. Her har samtidsforfatterne Agnes Ravatn, Peter F. Strassegger, Kjersti Rorgemoen, Audun Mortensen, Amalie Kasin Lerstang og Birger Emanuelsen bidratt med hver sin tekst om å flytte hjem. Les mer om antologien her

Essaysamlingen koster 100 kr, og kan kjøpes i skranken i 1. etasje på Sølvberget. 

Soelvberget-2061-Nedenom-og-hjem_a5_Forsidebilde_article_image

Kapittel-kopp

Et annet fint gavetips er Kapittel-koppen, som gir 10% rabatt på kaffe hos Renaa Xpress. Koppen er laget av bambusfibre, har silikonbånd for godt grep og silikonlokk med drikkeåpning. Lett og praktisk å ta med når du er på jobb, på farten - eller på festival! 

Koppen koster 50 kr, og kan kjøpes i skranken i 1. etasje på Sølvberget.

Tema for Kapittel 22 er klart

Programmet til Kapittel 22 er under arbeid, men tema og de første navnene til neste års festival er allerede på plass. Les mer om planene for Kapittel 22 her. 

Google+