Hopp til hovedinnhold

Earlybird festivalpass til Kapittel 22

Gavetips: Kapittelkopp og festivalpass til Kapittel 22 til Earlybird-pris

Kapittel 22 arrangeres fra 21. - 25. september 2022, og nå kan du sikre deg festivalpass til Earlybird-pris. 

Earlybird festivalpass

Kapittel 22 går av stabelen 21. - 25. september, og nå har vi lagt ut et begrenset antall Earlybird festivalpass til kun 1100 kr. Kapittel er en av Nordens største litteraturfestivaler, og består av fem dager med litteratur, debatt, film og fest på og rundt Sølvberget. Festivalpass gir gratis adgang til alle Kapittel-arrangementer (med unntak av enkelte samarbeidsarrangementer), og er en super gave til alle som er interessert i gode kulturopplevelser.

Kjøp Earlybird festivalpass til Kapittel 22 her

Essaysamlingen Nedenom og hjem

Trenger du flere gavetips anbefaler vi den ferske essaysamlingen Nedenom og hjem, som ble lansert på Kapittel 21 i samarbeid med Klassekampen. Her har samtidsforfatterne Agnes Ravatn, Peter F. Strassegger, Kjersti Rorgemoen, Audun Mortensen, Amalie Kasin Lerstang og Birger Emanuelsen bidratt med hver sin tekst om å flytte hjem. Les mer om antologien her

Essaysamlingen koster 100 kr, og kan kjøpes i skranken i 1. etasje på Sølvberget. 

Soelvberget-2061-Nedenom-og-hjem_a5_Forsidebilde_article_image

Kapittel-kopp

Et annet fint gavetips er Kapittel-koppen, som gir 10% rabatt på kaffe hos Renaa Xpress. Koppen er laget av bambusfibre, har silikonbånd for godt grep og silikonlokk med drikkeåpning. Lett og praktisk å ta med når du er på jobb, på farten - eller på festival! 

Koppen koster 50 kr, og kan kjøpes i skranken i 1. etasje på Sølvberget.

Tema for Kapittel 22 er klart

Programmet til Kapittel 22 bookes hovedsakelig våren 2022, men tema og de første navnene til neste års festival er allerede på plass. Les mer om planene for Kapittel 22 her. 

Google+