Hopp til hovedinnhold

Bokmerke - Kapittel for barn og unge

Foto: Andrea Rocha

Bokmerke er barnas eget Kapittel - nå nærmer programmet seg klart!

18. - 22. september 2019 arrangerer Sølvberget litteraturfestivalen Kapittel. Arrangementene skjer på Sølvberget bibliotek og kulturhus, og andre arenaer i Stavanger-området.

Bokmerke er Kapittelfestivalens eget program for barn og unge, og ble skilt ut som et eget program i 2010. I ukedagene inviterer vi skoleklasser til arrangementer for hele grunnskolen og i helga byr vi på morsomme litteraturopplevelser for byens barnefamilier. Bokmerke skaper en arena der barn, ungdom og barnefamilier får oppleve lokale, nasjonale og internasjonale forfattere og illustratører. Vi ønsker å inspirere, engasjere og gi gode litteraturmøter til Rogalands barn og unge.

Årets festivaltema er KROPP, noe som også gjenspeiles i programmet for Bokmerke som helhet. I år kommer Elen BetanzoNina BrochmannEllen S. DahlBjørn Arild ErslandAnna FiskeAnna R. FolkestadÅshild IrgensJenny JordahlCamilla Kuhn, Ruth LillegravenJohan B. MjønesMaiken NylundMaja LundeInti Chavez PerezØystein Runde, Ingelin Røssland og Arne Svingen til Bokmerke. Her får vi blant annet fakta om hår og blod, vite hvordan babyer lages, lære om hvorfor stamceller er kroppens superhelter samt høre alt jenter og gutter trenger å vite om pubertet og kropp. Mer detaljert program kommer snart!

Ansvarlig for Bokmerke er Maria Sannes Undheim.

Fant du det du lette etter

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Takk for tilbakemeldingen!

Vi svarer ikke på henvendelser her, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre!

Google+