Hopp til hovedinnhold

Bjella med komp til Kapittel

Stein Torleif Bjella spiller i Maskinhallen på TOU lørdag 19. september

«Norges beste band!» utbasunerte Dagsavisen etter Stein Torleif Bjellas maktdemonstrasjon på Øya i 2017. Nå kan du glede seg til et nytt møte med en av landets største visekunstnere, når Bjella med komp avrunder lørdagens Kapittel.

Hedersmann

Som liveartist har Stein Torleif Bjella plassert seg på øverste hylle, med et band bestående av noen av landets beste instrumentalister. Og som visekunstner har han satt et solid fotavtrykk i norsk musikkhistorie, med en formidlingsevne som få, om noen, er i nærheten av her til lands.

Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten «Heidersmenn» i 2009. To år senere innkasserte oppfølgeren «Vonde Visu» Spellemannprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen. «Heim for å døy» avsluttet trilogien i 2013, med førsteplass på VG-lista. For dette albumet mottok han Edvardprisen.

I 2016 kom «Gode Liv», Bjellas fjerde soloalbum. Samme år ble teaterstykket «Kan nokon gripe inn», basert på Bjellas tekster, sett av 33.000 på det Norske Teateret. I 2018 kom langspillalbumet «Jordsjukantologien nr. 1 musikken» i sjangeren spokenwords, basert på diktsamlingen fra 2017.

Konsert på Kapittel

"Det kan bli tungt når det tvinga seg fram. Det kan bli vondt å bli fri med sang. Her kjem Bjella med komp" heter det i Tvangsgutan kompani.

Vi er sikre på at det først og fremst blir en stor opplevelse når Bjella med komp avrunder lørdagens Kapittel med konsert i Maskinhallen på TOU lørdag 19. september. 

Bjella har med seg:
Eirik Øien - bass
Geir Sundstøl - strengeinstrumenter
Kenneth Kapstad - trommer

Konserten arrangeres i samarbeid med TOU. Dørene åpner kl 21.00, konsertstart kl 22.00.

Kjøp billett

Billett kr 395,-/50,- (med festivalpass til Kapittel). Billetter kjøpes via TOU

Husk at det er mulig å sikre seg festivalpass til Kapittel for Earlybird-pris fram til 1. juni: 

Google+