Hopp til hovedinnhold

Lyd og bilde fra tidligere Kapittel-festivaler

Mens vi venter på Kapittel-festivalen 2020 kan du se film og høre opptak fra tidligere festivaler her.

Kapittel

Joseph Ponthus' besøk på Kapittel er avlyst

De nye reiserådene fra Utenriksdepartementet knyttet til COVID-19 gjør at Frankrike nå blir rødt, og det betyr at Joseph Ponthus' sitt besøk på Kapittel må avlyses.

Kapittel

Dagsprogram: Onsdag

Kapittel

Her er hele programmet til Kapittel 20

Velkommen til et nytt Kapittel 16. - 20. september med temaet Avtrykk. 

Kapittel

Dagsprogram: Torsdag

Kapittel

Dagsprogram: Søndag

Kapittel

A-fordel på Kapittel

Aftenbladkortet gir deg billigere kulturopplevelser og bedre tilgang til Stavanger Aftenblads nettjenester. Med Aftenbladkortet får du også rabatt på en rekke Kapittel-arrangement. 

Kapittel

Kapittel Film

Kapittel presenterer som alltid et sterkt og aktuelt filmprogram, og årets tema Avtrykk gir flere interessante innfallsvinkler også til filmmediet. 

Kapittel

Smittevern på Kapittel

Vi tar smittevern på største alvor, og har gjort en rekke tiltak for å sikre at alle som deltar på Kapittel skal få en trygg og god festivalopplevelse.

Kapittel

Slik blir årets Kapittel

Velkommen til Kapittelfestivalen 16. - 20. september! Blant årets gjester er Peder Kjøs, som skal snakke om isolasjon og ensomhet, og Else Kåss Furuseth som skal samtale med venninnen Benedicte Wessel-Holst om når voksenlivet banker på døra. Det blir konserter med både Stein Torleif Bjella og Brillebjørn. Og Sandeep Singh og Abubakar Hussain skal snakke om hverdagsrasisme. Se hele programmet her.

Kapittel

Familiehelg på Kapittel

Teater, tegnestund, trykkeverksted, Bukkene Bruse og Brillebjørn! 

Kapittel

16. september 2020- Amani AboShabana Egypt

Hvordan er det å være på flukt eller i eksil når verden rammes av en pandemi? 13 forfulgte forfattere rapporterer fra sin hverdag i en digital dagbok. Siste bidrag i digital dagbok, nummer tjuetre, er fra Amani AboShabana fra Egypt.

Kapittel
Google+