Hopp til hovedinnhold

12.august 2020- Somaya El Sousi

Hvordan er det å være på flukt eller i eksil når verden rammes av en pandemi? 11 forfulgte forfattere rapporterer fra sin hverdag i en digital dagbok. Bidrag nummer atten kommer fra Soamaya El Sousi fra Gaza.

Kapittel

19.august 2020- Mansur Rajih Jemen/Stavanger

Hvordan er det å være på flukt eller i eksil når verden rammes av en pandemi? 11 forfulgte forfattere rapporterer fra sin hverdag i en digital dagbok. Bidrag nummer nitten kommer fra Mansur Rajih, poet og politisk aktivist fra Jemen. Mansur var Stavangers første fribyforfatter i perioden  1998-2000.

Kapittel

26.august 2020 Wesam Almadani- Gaza

Hvordan er det å være på flukt eller i eksil når verden rammes av en pandemi? 11 forfulgte forfattere rapporterer fra sin hverdag i en digital dagbok. Bidrag nummer tjue er fra forfatter og aktivist Wesam Almadani. Wesam er nåværende fribyforfatter i Larvik.

Kapittel

02.september 2020- Safaa Khalaf Irak/Stavanger

Hvordan er det å være på flukt eller i eksil når verden rammes av en pandemi? 13 forfulgte forfattere rapporterer fra sin hverdag i en digital dagbok. Bidrag nummer tjueen er fra journalist, forfatter og poet Safaa Khalaf. Safaa er nåværende fribyforfatter i Stavanger.

Kapittel

09.september 2020-Somaya El Sousi

Hvordan er det å være på flukt eller i eksil når verden rammes av en pandemi? 13 forfulgte forfattere rapporterer fra sin hverdag i en digital dagbok. Bidrag nummer tjueto kommer fra Soamaya El Sousi fra Gaza.

Kapittel

16. september 2020- Amani AboShabana Egypt

Hvordan er det å være på flukt eller i eksil når verden rammes av en pandemi? 13 forfulgte forfattere rapporterer fra sin hverdag i en digital dagbok. Siste bidrag i digital dagbok, nummer tjuetre, er fra Amani AboShabana fra Egypt.

Kapittel

Linn Ullmann holdt Kielland-foredraget

Hvordan har det siste året endret måten vi lever livene våre og satt et avtrykk i oss som mennesker? Hvordan kan vi leve med den uroen som preger verden i dag? Dette er noen av de spørsmålene Linn Ullmann reflekterte over i årets Kiellandforedrag.

Kapittel

Auður Ava Ólafsdóttir utsetter Kapittelbesøk til 2021

Auður Ava Ólafsdóttir var et av hovednavnene til årets Kapittel, men har valgt å utsette besøket til neste år som følge av COVID 19.

Kapittel

Gi Kapittel-kopp og festivalpass i julegave

Kapittel 21 arrangeres fra 22. - 26. september, og fram til jul kan du kjøpe kopp og festivalpass til Earlybird-pris. Perfekt som gave til en du er glad i - eller til deg selv!

Kapittel
Google+