Hopp til hovedinnhold

Kapittelprogrammet dag for dag

Her finner du en oversikt over hva som skjer på Kapittel 19, dag for dag. 

Kapittel

Jo Nesbø til Kapittel

Det er en internasjonal begivenhet når forfatter og musiker Jo Nesbø kommer med ny bok om Harry Hole, og i Kniv går det virkelig dårlig med den berømte politietterforskeren.

Kapittel

Her er hele programmet til Kapittel 19

Velkommen til et nytt Kapittel 18. – 22. september med temaet Kropp. Her kan du se gjennom programmet og kjøpe billetter. 

Program og billetter

Kapittelfilm - dokumentar er best på kino

Kapittelfilm leverer som vanlig et sterkt og aktuelt dokumentarprogram. 

Kapittel

Kapittel events in English

As always Kapittel presents a strong programme in English. This year's main festival theme is The body.

In English

Membra Jesu nostri

I tre kirker og ett kloster skal poeten Gunnar Wærness, i samarbeid med Stavanger Barokk og Nils Henrik Asheim, fremføre en henvendelse til sju deler av Jesu kropp på korset.

Kapittel

Festivalbokhandel

Tradisjonen tro blir det også i år festivalbokhandel på Arneageren. Bokhandelen er et samarbeid mellom Bokhuset, Norli og Kapittel. 

Kapittel

Kapittel-program for barn og unge

Bokmerke er barn og unges eget Kapittel og i Bokåret 2019 er programmet rekordstort! 

Kapittel

Dagsprogram: Onsdag

Onsdagsprogrammet byr blant annet på festkveld for Håvard Rem med Tønes og Tore Renberg, åpningsforedrag av Espen Stueland (om disseksjonens og kroppens kulturhistorie), og forfattermøter med Jan Grue, Marlene van Niekerk og Isabella Hammad. 

Kapittel

Dagsprogram: Torsdag

Maja Lunde, Erlend Loe, Geoff Dyer, Carsten Jensen og Olaug Nilssen er noen av forfatterne på torsdagsprogrammet. Du kan også oppleve forfattere som danser sine verk, og et skandinavisk mestermøte mellom Jan Grue, Helle Helle og Sami Said. 

Kapittel

Dagsprogram: Fredag

Fredag 20. september kan du spørre Trond Viggo og Linn Skåber om hva som helst! Fredagsprogrammet byr også på yoga og forfattere som Kjartan Fløgstad, Maria Kjos Fonn, Trude Marstein, Geoff Dyer, Carsten Jensen, Shazia Majid og Johan Harstad. 

Kapittel

Dagsprogram: Lørdag

Agnes Ravatn, Trude Marstein, Gunnhild Øyehaug, Dorthe Nors og Hassan Blasim er noen av forfatterne på lørdagsprogrammet. Ellers blir det blant annet samtale om menn og sykling, remake av en diktsyklus fra middeladeren, og kåring av tidenes Rogalandsbok. 

Kapittel

Dagsprogram: Søndag

Søndag 22. september byr blant annet på tre dokumentarfilmer og tre konserter. Ellers kan du få med deg et performanceforedrag, og en samtale om kjærlighet og ensomhet mellom Gunnhild Øyehaug og Dorthe Nors. Frida Ånnevik avslutter årets Kapittel med konsert i Maskinhallen på TOU.

Kapittel

Henrik Steffens? Aldri hørt om han

Han var venn med dikterne Schiller og Goethe, brakte romantikken til Norden og var med i felttoget mot Napoleon.

Kapittel

Kapittel-arrangementer om arabisk litteratur

منذ سنوات أصبح العديد من أنشطة مهرجاننا تُعرف بالأنشطة الناطقة باللغة العربية. ومن بين ضيوفنا هذا العام كاتبا القصة القصيرة : حسّان بلاسيم ومازن معروف. سيشارك الضيفان مع آخرين في نقاش حول كتابة الأدب في ظل الحرب.

Kapittel

Podcast: Aldri aldri aldri av Linn Strømsborg

Linn Strømsborgs nye bok Aldri aldri aldri er en av bokhøstens mest omtalte, og i september kommer hun til Kapittelfestivalen på Sølvberget.

Kapittel

Hva lurer du på om kroppen? På Kapittel får du svar

Forfattermøter med Maja Lunde, Jo Nesbø, Trude Marstein og Nina Lykke. Spørreshow med Trond-Viggo og Linn Skåber. Og samtaler om mødre, #metoo, skam og kroppspress. Velkommen til litteraturfestivalen Kapittel, onsdag 18. september til søndag 22. september. 

Kapittel

Søvnproblemer? Det hadde Anders også.

Under årets Kapittelfestival kan du finne en løsning på søvnproblemene dine, om du har det. Du kan også få med deg forfattermøter med Jo Nesbø, Erlend Loe og Carsten Jensen. Spørreshow med Trond-Viggo og Linn Skåber. Og samtaler om sykling, sæd, vold, og begjær etter #metoo. Velkommen til litteraturfestivalen Kapittel!

Kapittel

Fant du det du lette etter

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Takk for tilbakemeldingen!

Vi svarer ikke på henvendelser her, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre!

Google+