Hopp til hovedinnhold

Her er hele programmet til Kapittel 20

Velkommen til et nytt Kapittel 16. - 20. september med temaet Avtrykk. 

Kapittel

Dette streames fra Kapittel

Bli med på Kapittel fra sofaen eller (hjemme)kontorpulten! Her er en oversikt over hvilke arrangementer som streames under årets festival.

Kapittel

Dagsprogram: Fredag

Kapittel

Dagsprogram: Lørdag

Kapittel

Dagsprogram: Søndag

Kapittel

Samvittighetskvaler - Kapittel 25 år

Kapittel feirer 25 år med en ny novellesamling, der Vigdis Hjorth, Kristin Auestad Danielsen og Tiril Broch Aakre bidrar med hver sin nyskrevne novelle inspirert av Alexander L. Kiellands "En god Samvittighed".  

Kapittel

Smittevern på Kapittel

Vi tar smittevern på største alvor, og har gjort en rekke tiltak for å sikre at alle som deltar på Kapittel skal få en trygg og god festivalopplevelse.

Kapittel

Podcast: Global morgen om Beirut og Libanon

Journalist Arild I. Olsson og fotograf Jarle Aasland åpnet Kapittel-festivalen 2020 med et sveip over Beiruts mennesker, kulturer og komplekse historie.

Kapittel

Kapittel Film

Kapittel presenterer som alltid et sterkt og aktuelt filmprogram, og årets tema Avtrykk gir flere interessante innfallsvinkler også til filmmediet. 

Kapittel

Avtrykket etter 22. juli

Fredag 22. juli 2011 mistet til sammen 77 mennesker livet i terrorangrepet som rammet Regjeringskvartalet i Oslo og AUFs sommerleir på Utøya, og en hel nasjon var i sorg. Hvordan lever man videre som samfunn og som enkeltmennesker etter en så brutal hendelse? Og hvordan kan den vonde historien om 22. juli formidles i litteratur og på film?

Kapittel

Musikalske opplevelser på Kapittel

Låtbingo med Levi Henriksen og Darling West, musikkprat med Janove Ottesen, og konserter med Stein Torleif Bjella og Brillebjørn er blant årets musikalske opplevelser. 

Kapittel

Linn Ullmann holder årets Kiellandforedrag

 Direkte fra Litteraturhuset i Oslo! 

Kapittel

Kapittel på KÅKÅ

Litteratur, kritikk og ytringsfrihet i krisetid. Velkommen til KÅKÅ under Kapittel!

Kapittel

Avtrykket etter Alexander L. Kielland-ulykken

27. mars 1980 kantret boligplattformen Alexander L. Kielland, og 123 menn mistet livet. Atle Berge, Tord F. Paulsen og Tommas T. Skretting har på hver sin måte utforsket avtrykket etter den dramatiske ulykken.

Kapittel

Erika Fatland holder årets ICORN-foredrag

Det internasjonale fribynettverket ICORN inviterer hvert år til et eget foredrag om ytringsfrihet på Kapittel. Erika Fatland holder årets foredrag.

Kapittel

A-fordel på Kapittel

Aftenbladkortet gir deg billigere kulturopplevelser og bedre tilgang til Stavanger Aftenblads nettjenester. Med Aftenbladkortet får du også rabatt på en rekke Kapittel-arrangement. 

Kapittel

Familiehelg på Kapittel

Teater, tegnestund, trykkeverksted, Bukkene Bruse og Brillebjørn! 

Kapittel

Oljehovedstadens avtrykk

Oljenæringen er viktig for vår region, men hvordan ser framtiden for oljebransjen ut etter klimakrise, koronakrise og vårens dramatiske nedgang i oljeprisen? 

Kapittel
Google+