Hopp til hovedinnhold

Vinterferie = biblå + museer!

Must og Sølvberget samarbeider om et innholdsrikt program i vintererien.

Sølvberget og Museum Stavanger (MUST) presenterer et innholdsrikt program for små og store i vinterferien. Med bibliotekkort kommer barnefamilier gratis inn på flere muséer i ferien. 

Gratisbilletter til arrangement og aktiviteter er tilgjengelige fra fredag 11. februar (unntak: Søndagsbarn 27. februar og 6. mars. Billetter til Søndagsbarn legges ut søndagen før arrangementet starter).

På bibliotekene i Stavanger kan dere låne bøker som gir kunnskap og forteller mer.  Biblioteket og museet er begge institusjoner hvor læring og kunnskap står sentralt. Et museumsbesøk kan begynne lenge før man besøker museet, ved at interessen for et tema vekkes gjennom bøkene. 

Ved hjelp av utstillinger i biblioteket, i tillegg til en aktiv formidling til førskole- og skolebarn kan inspirasjonen til et museumsbesøk bli vekket. Det samme gjelder også andre veien, at etter et besøk på museet kan behovet for å låne bøker om et bestemt tema forsterkes.

Bibliotekkort = gratis museumsbillett

Med bibliotekkort kommer barnefamilier gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum, IDDIS Norsk grafisk museum og Norsk hermetikkmuseum i vinterferien. NB! Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museene.

Det er også program for barn på Finnøy, Rennesøy og Madla bibliotek. Opplevelser i vinterferien er gratis på Sølvberget* og bibliotekene i Stavanger kommune.

For å sikre deg plass, bestill gratisbilletter eller meld deg på i programoversikten nedenfor eller på nettsidene til museene.  Her finner dere også programoversikt og eventuelle endringer.

* Unntak: Barnas cinematek lørdag 26. februar kl. 12.00 har billettsalg på odeonkino.no.

Hvis du ikke har bibliotekkort kan du få dette hos bibliotekene og/eller ved å laste ned appen Bibliofil og opprette digitalt bibliotekkort. Husk å ta med legitimasjon hvis du er ny låner eller du har mistet kortet og må ha et nytt. Du kan lage bibliotekkort både til deg selv og barna dine.

Program for Sølvberget og bibliotekene på Finnøy, Rennesøy og Madla: 

 

Google+