Hopp til hovedinnhold

Vinterferie : Biblå + museer = opplevelser

Vinterferie : Biblå + museer = opplevelser

Med bibliotekkort kan barn komme gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum i vinterferien. Sammen presenterer vi et program hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt.

På biblioteket kan dere låne bøker som gir kunnskap og forteller mer.  Biblioteket og museet er begge institusjoner hvor læring og kunnskap står sentralt i formidlingen. 

Et museumsbesøk kan begynne lenge før man besøker museet, ved at interessen for et tema vekkes gjennom litteratur som biblioteket stiller til disposisjon og formidler. Ved hjelp av stadig skiftende utstillinger i biblioteket, i tillegg til en svært aktiv formidling til førskole- og skolebarn kan inspirasjonen til et museumsbesøk bli vekket. Det samme gjelder også andre veien, at etter et besøk på museet kan behovet for å låne bøker om et bestemt tema forsterkes.

 

Bibliotekkort = gratis museumsbillett 

Med bibliotekkort kan barn komme gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum i vinterferien. NB! Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museet.

Det vil også være program for barn og ungdom på Madla bibliotek, Finnøy bibliotek, Rennesøy bibliotek, Kvernevik fritidssenter og Kvernevik bibliotek. Opplevelser i vinterferien er gratis på Sølvberget* og Kvernevik fritidssenter og bibliotek. For å sikre deg plass, bestill gratisbilletter i enkelt-arrangementer nedenfor. For eventuelle programendringer og bestilling sjekk: sølvberget.no og stavangermuseum.no. 

*Unntak: Barnas cinematek lørdag 29. februar kl. 12.00 har billettsalg på Odeonkino.no. 

Hvis du ikke har bibliotekkort kan du få dette hos bibliotekene og/eller ved å laste ned appen Bibliofil og opprette digitalt lånekort. Husk å ta med legitimasjon hvis du er ny låner eller du har mistet kortet og må ha et nytt. Du kan lage bibliotekkort både til deg selv og barna dine.

Tilbudet er støttet av Nasjonalbiblioteket, BufDir og Rogaland fylkeskommune

Program og aktiviteter vinterferien 2020:

 

Google+