Hopp til hovedinnhold

Vinterferie 2021

Must og Sølvberget samarbeider om et innholdsrikt program i vintererien.

Med bibliotekkort kommer barnefamilier gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum i vinterferien. Sammen presenterer vi et program hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt

På biblioteket kan dere låne bøker som gir kunnskap og forteller mer.  Biblioteket og museet er begge institusjoner hvor læring og kunnskap står sentralt i formidlingen. Et museumsbesøk kan begynne lenge før man besøker museet, ved at interessen for et tema vekkes gjennom litteratur som biblioteket stiller til disposisjon og formidler. Ved hjelp av stadig skiftende utstillinger i biblioteket, i tillegg til en svært aktiv formidling til førskole- og skolebarn kan inspirasjonen til et museumsbesøk bli vekket. Det samme gjelder også andre veien, at etter et besøk på museet kan behovet for å låne bøker om et bestemt tema forsterkes.

Bibliotekkort = gratis museumsbillett

Med bibliotekkort kommer barnefamilier gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum i vintertferien. NB! Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museene.

Det er også program for barn og ungdom på bibliotekene på Finnøy og Rennesøy. Opplevelser i vinterferien er gratis på Sølvberget* og bibliotekene i Stavanger kommune.

For å sikre deg plass, bestill gratisbilletter eller meld deg på i programoversikten nedenfor eller på nettsidene til museene.  Her finner dere også programoversikt og eventuelle endringer.

* Unntak: Barnas cinematek lørdag 6. mars kl. 12.00 har billettsalg på odeonkino.no.

Hvis du ikke har bibliotekkort kan du få dette hos bibliotekene og/eller ved å laste ned appen Bibliofil og opprette digitalt lånekort. Husk å ta med legitimasjon hvis du er ny låner eller du har mistet kortet og må ha et nytt. Du kan lage bibliotekkort både til deg selv og barna dine.

Tilbudet er støttet av Nasjonalbiblioteket og Rogaland fylkeskommune.

Smitteverntiltak våren 2021
Sølvberget og MUST følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av covid-19-pandemien må vi, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må enten forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no eller registrere deg ved oppmøte. Dette gjelder både for enkeltpersoner og grupper. Sjekk i programoversikt for gjeldende praksis for de ulike arrangementene og aktivitetene.

Personlig billettbestilling: For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker.

Program Sølvberget og bibliotekene på Finnøy og Rennesøy: 

 

Google+