Hopp til hovedinnhold

Velkommen til bursdagsfest!

Sølvberget fyller 30 år

Sølvberget fyller tretti år førstkommende lørdag, og feirer med stor bursdagsfest for store og små.

Som så mange andre har Sølvberget brukt tjueårene på å finne seg selv. Det har vært en grundig sjelegransking: I snart seks år har vi sett på alle sider av virksomheten vår med nytt blikk. Bord og stoler, bøker, tegneserier og blader, cd-er og musikkinstrumenter, scenerom og innleveringsanlegg og organisasjonsmodell og selve biblioteksbegrepet har vi gransket med kritisk blikk, alltid med samme mål for øyet: Å skape et best mulig hus for dere som kommer til oss.

Bilde 31.10.2017, 12 45 04

Sølvberget fyller 30 år

Som alle vet, er trettiårsfestene de beste: Trettiåringer vet hvem de er, men har fortsatt et sultent blikk ut mot verden. Vi har pusset opp og fornyet 2. - 4. etasje og inviterer hele byen til innvielsesfest og bursdagsbaluba fra kl. 11.00.

Den store kinodagen arrangeres også 4. november. Film og publikum feires med utdeling av effekter, konkurranser, overraskelser og alle filmer til halv pris fra tidlig morgen til midnatt.
Sjekk program på kinoens nettsider.

NB! Du kan sikre deg gratis-billett til utvalgte arrangementer allerede. Sjekk programoversikt nedenfor og bestill billetten i kjøpsvinduet (NB! Du bestiller ikke billett når du sender en e-post til arrangør, du må trykk på antall og kjøpsknapp). Billetter til barnearrangementer hentes i 1. etasje samme dag.

Program:

Google+