Hopp til hovedinnhold

Velkommen til biblioteket i vinterferien

Foto: Andrea Rocha

Pannekake-printing, vintereventyr, trylleshow, kodetime og FIFA-turnering - det er mange gode grunner til å ta turen innom biblioteket i vinterferien.

Ingen planer i vinterferien? Ta med barna på biblioteket! Vi tilbyr som vanlig et rikholdig program både på Sølvberget og på Madla bibliotek, med kjekke aktiviteter for barn hele uka. 

Pannekaker og vintereventyr

PancakeBot

På Sølvberget kan du bli med på pannekake-workshop med Miguel Valenzuela, ingeniøren bak roboten PancakeBot. Eller bli med inn i Skattkammeret, der forteller Marianne Stenerud forteller iskalde vintereventyr. På Madla bibliotek blir det trylleshow med ballongkunstneren Ray Speedy. Og både på Sølvberget og på Madla bibliotek blir det som vanlig kodetime og FIFA-turnering. I helgen inviterer vi hele familien til Fastelavns-verksted, der ungene kan lage sitt eget fastelavnsris. Og til familiekonserten Pilutta deg!, der Hege Rimestad og Sara Andersson tar oss med på en musikalsk reise gjennom Astrid Lindgrens rike. 

Husk å reservere plass

Alle arrangementene er gratis, men på grunn av begrenset kapasitet kan det være lurt å reservere plass på forhånd. Gratisbilletter til alle arrangementene på Sølvberget kan bestilles på solvberget.no/kalender fom mandag 29. januar. Hvis du ønsker å delta på arrangementene på Madla bibliotek, kan du melde deg på til madla.bibliotek@stavanger-kulturhus.no. 

Se hele programmet for vinterferien på Sølvberget og Madla bibliotek:

 

 
Google+