Hopp til hovedinnhold

Sommer på Sølvberget

Sommer på Sølvberget

Skal dere feriere i Stavanger i sommer? På Sølvberget har vi flere kjekke aktiviteter for barn og unge.

Verkstedsommer i juli og august

I Verkstedet vårt i 3. etasje kan dere bruke utstyr som fotoprinter, symaskiner og vinylkutter til å designe eller redesigne tekstiler for å bli klar for sommeren 2020. Vi har flere buttonsmaskiner hvor det er mulig å lage personlige buttons. Med vår 3D-printer kan dere f.eks lage bagasjetag til kofferten eller bokstøtte til lesing på stranden. Det er selvfølgelig også mulig ta med egne prosjekt til verkstedet. 

Tilbudet passer for alle. Barn under 10 år må komme i følge med foresatte. 

FIFA -sommerturnering

Bli med på turnering og vis dine ferdigheter i FIFA, og bli med i konkurransen om kule premier. Passer for ungdom fra 13 år. Påmelding til turneringene i programoversikten nedenfor.

Atlars nettsak (2)

Rapworkshop med Atlars

Atlars er med å gi rap et personlig uttrykk og på dette kurset vil du få en introduksjon til rap og rytme basert på egne tekster som utformes der og da. Dette er ikke rettskrivingstimer, her skriver dere slik vi snakker, og det er rytmen i språket som står i fokus . Her har du en unik sjanse til å få råd og tips fra en av distriktets mest rutinerte rappere. Passer for ungdom fra 13 år. 

Meld deg på nå, begrenset antall plasser!

Fotokurs: Toleranse og rasisme

Utforsk toleranse og rasisme med polaroidkamera. Du får opplæring og kan teste og utforske bruken av polaroid kamera sammen med Unge i dialog. Passer for ungdom fra 13 år. 
Husk å melde deg på kurset som har begrenset antall plasser.

NB! Vi forholder oss til gjeldende retningslinjer for arrangement Mer informasjon finner du på Helsedirektoratets nettsider.

ALLE må ta ut egen billett der det er påkrevd og det er kun lov å ta ut en billett om gangen. Alle billetter må være registrert med navn på person som skal delta på arrangementet. Dette for å kunne sikre rask smittesporing om dette skulle bli nødvendig. 

Sjekk fullstendig oversikt nedenfor:

 

Google+