Hopp til hovedinnhold

Søndagsbarn våren 2021

Søndagsbarn våren 2021

Søndagsbarn er avlyst fram til 14. april.

Programserien Søndagsbarn er en av våre mest populære programserier og består av forestillinger for barnefamilier hver søndag kl. 14.00 (med mindre et annet tidspunkt er annonsert). Her byr vi på konserter, teater, eventyr og annen moro for store og små! 

Alle arrangementene er gratis, og finner sted i Møteplassen i 1. etasje

Gratisbilletter til Søndagsbarn legges ut en uke i forkant av selve arrangementet, og kan bestilles ved å trykke på den aktuelle tittelen i programoversikten. Vi ber om at de som har bestilt billett på våre nettsider møter opp i god tid, og senest 10 min før arrangementstart. Etter dette kan plassene bli frigitt til publikum på venteliste. Dørene åpner kl. 13.50, og forestillingen starter presis kl. 14.00 (med mindre et annet tidspunkt er annonsert). 

Får du ikke brukt billettene dine, ber vi deg snarest gi beskjed til program@solvberget.no.

Du finner våre digitale sendinger på Barnebiblå på Facebook. 

Smitteverntiltak våren 2021:

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for covid-19-utbruddet. På bakgrunn av dette vil Søndagbarn ha mindre kapasitet enn normalt, og en voksen pr. familie må registrere seg med navn og kontaktinformasjon når billetter bestilles. Vi legger til rette for at familier sitter sammen, med anbefalt avstand til andre kohorter. Foreldre må holde sin familie samlet før, under og etter arrangementet, og holde god avstand til andre familier gjennom hele besøket.

Publikum fra andre kommuner
Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement.
Ved spørsmål rundt billetter kontakt oss på program@solvberget.no

Se også Barnebiblå sin Facebook-side.

Program våren 2021:

 

Google+