Hopp til hovedinnhold

Søndagsbarn 31. oktober: Eventyret om pannekaka

Fotokredit: Nils-Petter Aaland

Velkommen til fortellerteateret "Eventyret om pannekaka" søndag 31.oktober!

Gjennom fysisk fortellerteater og rampete rim møter vi Asbjørnsen og Moes eventyr om pannekaka på rømmen, i ny drakt. Med Peder Opstad fra Teater Grimsborken. Anbefalt fra 3 år.

Møteplassen, 1. etasje

 

Programserien Søndagsbarn er en av våre mest populære programserier og består av familieforestillinger med konserter, teater, fortellinger, dans og annen moro! Alle arrangementene er gratis, og finner sted i Møteplassen i 1. etasje. (OBS! Kinosal 6, 3. oktober)

Gratisbilletter til Søndagsbarn legges ut en uke i forkant av selve arrangementet, og kan bestilles ved å trykke på den aktuelle tittelen i programoversikten under. Vi ber om at de som har bestilt billett på våre nettsider møter opp i god tid, og senest 10 min før arrangementstart. Etter dette kan plassene bli frigitt til publikum på venteliste. Dørene åpner kl. 13.50, og forestillingen starter presis kl. 14.00 (med mindre et annet tidspunkt er annonsert). Ser du at du ikke kommer til å få brukt billettene dine, ønsker vi at du snarest gir beskjed til program@solvberget.no.

Du finner våre digitale sendinger på Barnebiblå på Facebook. 

 

Ved spørsmål vedrørende billetter, kontakt oss på program@solvberget.no.

Se også Barnebiblå sin Facebook-side.

Program for høsten 2021 kommer her.

 

Google+