Hopp til hovedinnhold

Søndagsbarn 22. mai: Tøffe maskiner

Søndagsbarn 22. mai: Tøffe maskiner

Velkommen til Søndagsbarn om Tøffe maskiner! 

Line Halsnes tar med seg sin bok om verdens tøffeste maskiner. Hun forteller om og viser store tegninger av maskinene. Dessuten har hun med seg en verktøykasse full av tegnesaker og en kjempelang papirrull. Fra 3 år.

Søndagsbarn foregår i Møteplassen, 1. etasje

Programserien Søndagsbarn er en av våre mest populære programserier og består av familieforestillinger med konserter, teater, fortellinger, dans og annen moro! Alle arrangementene er gratis, og finner sted i Møteplassen i 1. etasje.

Gratisbilletter til Søndagsbarn legges ut en uke i forkant av selve arrangementet, og kan bestilles ved å trykke på den aktuelle tittelen i programoversikten under. Vi ber om at de som har bestilt billett på våre nettsider møter opp i god tid, og senest 10 min før arrangementstart. Etter dette kan plassene bli frigitt til publikum på venteliste. Dørene åpner kl. 13.50, og forestillingen starter kl. 14.00 (med mindre et annet tidspunkt er annonsert). Ser du at du ikke kommer til å få brukt billettene dine, ønsker vi at du snarest gir beskjed til program@solvberget.no.

Du finner våre digitale sendinger på Barnebiblå på Facebook. 

Ved spørsmål vedrørende billetter, kontakt oss på program@solvberget.no.

Se også Barnebiblå sin Facebook-side.

Program for våren 2022:

 

 

Google+