Hopp til hovedinnhold

Søndagsbarn 15. mai: Uppsa

Programserien Søndagsbarn er en av våre mest populære programserier og består av familieforestillinger med konserter, teater, fortellinger, dans og annen moro! Alle arrangementene er gratis, og finner sted i Møteplassen i 1. etasje.

Vinner av Kritikerprisen for beste barne- og ungdomsbok 2021, Hilde Hodnefjeld, kommer til Søndagsbarn.

Pappa blir sint av søl og uhell, men er det barnets feil når det er fuglen som får hen til å gjøre det? Bli med illustratør og forfatter Hilde Hodnefjeld på lesestund med lyd- og tegneverksted. Hodnefjeld vant Kritikerprisen for barn og ungdom 2021 for Uppsa!. Passer fra 3 år. 

Søndagsbarn foregår i Møteplassen, 1. etasje

Programserien Søndagsbarn er en av våre mest populære programserier og består av familieforestillinger med konserter, teater, fortellinger, dans og annen moro! Alle arrangementene er gratis, og finner sted i Møteplassen i 1. etasje.

Gratisbilletter til Søndagsbarn legges ut en uke i forkant av selve arrangementet, og kan bestilles ved å trykke på den aktuelle tittelen i programoversikten under. Vi ber om at de som har bestilt billett på våre nettsider møter opp i god tid, og senest 10 min før arrangementstart. Etter dette kan plassene bli frigitt til publikum på venteliste. Dørene åpner kl. 13.50, og forestillingen starter kl. 14.00 (med mindre et annet tidspunkt er annonsert). Ser du at du ikke kommer til å få brukt billettene dine, ønsker vi at du snarest gir beskjed til program@solvberget.no.

Du finner våre digitale sendinger på Barnebiblå på Facebook. 

Ved spørsmål vedrørende billetter, kontakt oss på program@solvberget.no.

Se også Barnebiblå sin Facebook-side.

Program for våren 2022:

 

 

Google+