Hopp til hovedinnhold

Utstillingen “Landskaping” i Sølvberget galleri er avsluttet

“Landskaping” Digital collage - utstillingen er et samarbeidsprosjekt mellom kunstnerne Helene Espedal-Selvåg og Kristin Velle-George.

Utstillingen “Landskaping” er avsluttet grunnet lokale tiltak knyttet til Covid-19.

 

 

 

Et samarbeidsprosjekt med utgangspunkt i naturen

Landskaping er et samarbeidsprosjekt mellom kunstnerne Helene Espedal-Selvåg og Kristin Velle-George. Begge er opptatt av krefter i naturen, men fra ulike perspektiv. Med utgangspunkt i materiale fra naturen, har de utformet utstillingen med tegning, skulptur og video.

Dette er blitt til stedsspesifikke og sanselige arbeider der deres visuelle språk og innhold overlappes og danner nye uttrykk. Tilstanden “å være til stede” er essensielt i arbeidsprosessen og reflekterer også temaet for utstillingen.

Kunstnerene vil takke Stavanger Kommune og KiNs Regionale prosjektmidler for visuell kunst for økonomisk støtte til utstillingen. Vi takker også Torild Wardenær som bidrar i trykksaken vår med tre dikt fra Mens Higgsbosonet gnager, H. Aschehoug &Co. (W. Nygaard) Oslo, 2011. Trykksaken er laget med støtte fra Stavanger Kommune. Takk til Kristian Velle for produksjonshjelp og Selvåg Gartneri for utlån av vekstlys og drivhusplass for plantene. Vi takker hele team Sølvberget; Bjørn Kallevig for tilrettelegging i galleriet, Asbjørn Goa for digital ekspertise, Anne Klovning for kreativ formidling og Aud Vikør for grafisk design av plakat og banner. Og ikke minst en stor takk til koordinator for kunst og bibliotek, Sesella Knutsvik og gallerileder Hildegunn Birkeland. Vi er dypt takknemlige, alt blir bra til slutt.

Les Trond Borgens anmeldelse av utstilligen i Stavanger Aftenblad.

Faste omvisninger

Omvisninger hver lørdag kl. 14.00. NB! Grunnet nye nasjonale tiltak og restriksjoner knyttet til smittesituasjonen i Norge, er vi nødt til å avlyse omvisninger i utstillingen inntil videre. Utstillingen holder åpent!

Utstillingsperiode 30. januar-30. april

NB! Vi følger nasjonale og lokale smittevernstiltak og restriksjoner knyttet til covid-19. 

 

Åpningstider:

  • Mandag - onsdag: 10 - 16
  • Torsdag: 10 - 19
  • Fredag: 10 - 17
  • Lørdag: 10 - 16
  • Søndag: 12 - 16
Google+