Hopp til hovedinnhold

Kjell Pahr-Iversen

Foto: Marie Von Krogh

Frem til 3. september kan du oppleve den anerkjente samtidskunstnerens jubileumutstilling. Visningstiden er utvidet grunnet stor interesse fra publikum.

I desember 2017 fyller Kjell Pahr-Iversen 80 år.  10. juni - 20. august markerer Sølvberget galleri den anerkjente samtidskunstnerens jubileum med sommerutstilling. Og nå utvides visningstiden frem til 3. september. 

- Kjell Pahr-Iversen sin jubileumsutstilling i Sølvberget galleri er veldig godt besøkt og vi merker stor interesse omkring utstillingen også fra publikum fra andre deler av landet.  Det er derfor med glede  vi nå kan meddele at vi har fått mulighet til å forlenge visningsperiode av utstillingen med to uker, sier gallerileder Hildegunn Birkeland.

Kjell Pahr-Iversen  er utdannet ved Kunst- og håndverkskolen i Bergen og ved Kunstakademiet i København. Pahr-Iversen  har hatt en rekke separatutstillinger i Norge siden 1966, og har stilt ut i metropoler som Paris og New York. Store institusjoner som Nasjonalgalleriet, Riksgalleriet, Bergen kunstmuseum, Stavanger kunstmuseum, Norsk Kulturråd, Oslo kommunes kunstsamlingene, Stenersenmuseet, Konstmuseet Eskildstuna og Århus kommunale Kunstsamling har kjøpt inn verk av kunstneren.  

Sølvberget galleri har samarbeidet med Kjell Pahr-Iversen med to utstillinger tidligere, sist i forbindelse med Kiellandjubileet i 1999. 

-  Kjell Pahr-Iversen er en sentral, vital og aktiv samtidskunstner som betyr mye for Stavanger. Det er naturlig at Sølvberget galleri er med og markerer hans jubileum, sier Hildegunn Birkeland.  Kunstnerens jubileum skal markeres med flere aktiviteter i Sølvberget i løpet av året.  

I forbindelse med utstillingen blir det omvisning med Kjell Pahr-Iversen tre torsdager og en lørdag i sommer:

Torsdag 29. juni, 6. juli og 17. august kl. 12.00
Lørdag 19. august kl. 14.00

Kjell Pahr-Iversens hjemmeside

Foto: Marie Von Krogh

Åpningstider: 

Tirsdag-fredag 10-16
Lørdag og søndag 12-16
Mandager stengt

Google+