Hopp til hovedinnhold

Bestill møterom og stand

Bestill møterom og stand

Nordisk barnebokkonferanse samler en rekke sentrale aktører på det nordiske barnebokfeltet. Møterom og stand kan bookes allerede nå. 

Nordisk barnebokkonferanse samler formidlere, forfattere, illustratører, forskere, kritikere, lærere og bibliotekarer fra hele Norden. Konferansen er derfor en fantastisk mulighet for forlag, organisasjoner og andre aktører på barnebokfeltet til å arrangere møter eller presentere egne prosjekter.

Gratis møtelokaler under konferansen

Tidspunktet for konferansen er mandag 6. – onsdag 8. februar 2017. På samme måte som sist vil mandagen settes av til bransjedag der aktører på fagfeltet kan låne møterom gratis på Sølvberget. I tillegg vil denne dagen romme ulike fagseminarer og en utstillingsåpning. Hovedprogrammet vil legges til tirsdag og onsdag. 

Er du allerede nå interessert i å booke et gratis møterom under konferansen, kan du sende en mail til utleie@solvberget.no. Oppgi ønsket tidsrom, hvor mange dere er og at dere er deltakere på konferansen, så holder vi av et rom til dere (så fremt vi fortsatt har ledig).

Utleie av stands under konferansen

Det vil også være mulig å leie stand i foajeen på Sølvberget. Prisen er 500 NOK for hele perioden 6. - 8. februar 2017. Prisen inkluderer ett bord (70 X 120) med ønsket antall stoler. NB! Vi har kun plass til 10 stands, så det er lurt å booke en stand i god tid. Vi oppfordrer mindre forlag og organisasjoner til å gå sammen om å leie en stand.

For å booke stand sendes en e-post til utleie@solvberget.no. Husk å oppgi kontaktinformasjon og fakturaadresse, og hvilke dager man ønsker å ha stand. Dersom det er behov for veggplass bak bordet må man også opplyse om det, da dette ikke følger med alle standplassene.

Informasjon:

Nordisk barnebokkonferanse i Stavanger. 2. - 4. februar 2015
Prosjektleder Siri Odfjell Risdal 
tlf + 47 48155406

Google+